Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:40:05

Про підготовку міського комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період

18.06.2014   07:34

Виконком міської ради затвердив план заходів щодо підготовки житлового фонду, об'єктів житлово-комунальної сфери до роботи в зимовий період 2014-2015 років.

Про підготовку міського комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років доповідав на засіданні виконкому 16 червня начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олександр Лазаренко.

Взявши до відома інформацію начальник управління ЖКГ, виконавчий комітет доручив до 1 жовтня поточного року керівникам комунальних підприємств міської ради забезпечити готовність водопровідних, каналізаційних мереж, житлових будинків та виробничих приміщень до роботи в зимових умовах.

Керівникам публічних акціонерних товариств "Облтеплокомуненерго", "Чернігівгаз", КЕП "ТЕЦ ТОВ фірми "ТехНова", міських електричних мереж забезпечити готовність орендованих теплових, електричних, газових мереж, котелень, теплопунктів, які перебувають у комунальній власності до роботи в зимових умовах.

Особливу увагу члени виконкому звернули на виконання графіків поточного ремонту покрівель житлових будинків на 2014 рік, виконати ремонт внутрішніх систем опалення, гарячого та холодного водопостачання, енергозабезпечення будинків. Крім того, наголошено на забезпеченні відновлення асфальтобетонного покриття вулиць, тротуарів та зелених зон у місцях проведення аварійних ремонтно-відновлювальних робіт.

Управлінню ЖКГ та комунальним підприємствам міської ради рекомендовано також своєчасно вирішити питання залучення техніки підприємств і організацій різних форм власності для ліквідації снігових заносів, створити необхідні запаси паливно-мастильних матеріалів, запасних частин та піщано-соляної суміші на цей період, що є важливою складовою забезпечення підготовки міського комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період.

Міський голова Олександр Соколов закликав керівників відповідних структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради оптимізувати зусилля та розраховувати на власні сили, власні можливості. "Ситуація сьогодні складна і не варто сподіватись на надто швидке її вирішення, тож необхідно прорахувати всі можливі варіанти, особливо щодо альтернативних видів палива, аби забезпечити безперебійну життєдіяльність міста у зимовий період", - підкреслив міський голова.

Останні новини Чернігівщини

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.