Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:45:41

Резюме кандидатів посаду директора КП Чернігівської обласної ради РЛП «Ялівщина» приймаються до 10 червня

07.06.2014   12:04Агенцiя

Громадська рада при Чернігівській облдержадміністрації у зв’язку з зміною терміну розгляду питання обласною радою скорочує термін збору пропозицій щодо кандидатур на посаду директора комунального підприємства Чернігівської обласної ради «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина»».

Пропозиції (резюме) приймаються до 14:00 години 10 червня ц.р. за адресою:14000, м. Чернігів, а/с 93 та електронною поштою petrova1452@mail.ru.

Вимоги до кандидатів: вища освіта, наявність стажу роботи на керівних посадах, бажана участь у реалізації екологічних програм.

За результатами громадського обговорення кандидатуру на посаду директора буде рекомендовано обласній раді.

Додаткова інформація за тел. 938-083, 066-89-23-692 (Петрова Тамара Іванівна, член Громадської ради при облдержадміністрації, член робочої групи Громадської ради по проведенню громадського моніторингу створення регіонального ландшафтного парку (РЛП) в урочищі «Ялівщина»).

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини