Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:32:51

Ніжинці показують високу явку на виборах

25.05.2014   17:41Агенцiя

Голосувати ніжинці й досі йдуть дуже активно. Хто приходить сам, хто — парами, а хто — цілими сім'ями.

Члени виборчих комісій та спостерігачі міських ДВК запевняють, що все проходить досить спокійно, без особливих ексцесів. А явка на вибори дуже велика, тому, на деяких дільницях, щоб отримати бюлетені виборцям доводиться трохи постояти в черзі.

За повідомленнями спостерігачів на двох дільницях у ЗОШ № 7 та ЗОШ № 16 зі списків виборців, які б мали голосувати за президента, зникли кілька десятків прізвищ виборців. При тому, що ці прізвища в списках на вибори міського голови присутні.

Спостерігачі повідомили про це ТВК і представників центру реєстрації виборців. Вони повторно надали списки, яких бракувало та надали змогу людям все ж таки проголосувати.

Усім, кого не знайшли в списках ні для голосування за президента, ні за мера змоги проголосувати не надали. Мотивуючи це тим, що всі зміни до виборчих списків можна було зробити до дев'ятнадцятого травня.

Пам'ятайте, що виборчі дільниці працюють до восьмої вечора. Тому, хто ще й досі не зробив свого вибору — зробіть. Адже, слід взяти до уваги, що люди на сході країни практично не мають змоги прийняти участь у виборах. Тому, щоб вибори відбулися люди тут, на півночі, заході, в центрі та на півдні країни, не мають лишатись осторонь президентських виборів і прийти на виборчі дільниці до їх закриття. Бо саме ми маємо компенсувати низьку явку жителів сходу для того, щоб вибори відбулись.


http://www.uezd.com.ua/page/nizhinci-pokazuyut-visoku-yavku-na-viborax.html

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини