Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:47:04

Поліпшення рівня охорони здоров’я залежатиме від успішного реформуванням місцевого самоврядування

21.03.2014   08:05

20 березня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС, в якому взяли участь голова обласної ради Микола Звєрєв та начальник управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації Галина Василькова. Засідання провів голова постійної комісії Валерій Зуб.

Звертаючись до колег, Микола Звєрєв наголосив на тому, що поліпшення рівня охорони здоров’я пов’язане з реформуванням місцевого самоврядування, яке сьогодні на часі. Зокрема, він звернув увагу присутніх і на змінах адміністративно-територіального устрою, законопроекті про право на об’єднання територіальних громад. Також керівник обласної ради окремо зупинився на співпраці територіальних громад із закладами охорони здоров’я. 

Першим у порядку денному депутати розглянули питання щодо продовження терміну дії контракту з головним лікарем комунального закладу «Чернігівська обласна станція переливання крові» Чернігівської обласної ради Павлом Герасименком.

Наступними комісія розглянула питання щодо призначення Ігоря Батоги на посаду головного лікаря комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний кардіологічний диспансер» та Сергія Горбаня на посаду головного лікаря комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська обласна стоматологічна поліклініка».

Поінформувала присутніх з цих питань Галина Василькова

Підсумовуючи засідання постійної комісії, депутати обласної ради затвердили відповідні висновки.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини