Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 08:56:13

Чернігівська громада проводить акції на підтримку українських моряків

10.03.2014   13:21Агенцiя

9 березня, Народне Віче, що відбулося на Красній площі Чернігова за ініціативи Штабу національного спротиву прийняло звернення на підтримку екіпажів морського тральщика «Чернігів» та військового катеру «Прилуки».

З минулого тижня кораблі ВМС України, заблоковані в Стрілецькій бухті Севастополя буксирами і катерами Чорноморського флоту Росії, піддаються регулярним «набігам» диверсантів — водолазів російського флоту.

Серед надводних кораблів, екіпажі яких мужньо протистоять провокаціям, є тральщик «Чернігів» та морський катер «Прилуки».
Громадськість Чернігівщини виступила з акціями на підтримку українського флоту. Декілька днів тому, за ініціативи депутата Чернігівської міськради Костянтина Іванова прапори ВМС України з’явилися на приміщенні обладміністрації, обласної та міських рад, а чернігівські підприємці ініціювали збір коштів для підтримки екіпажів.

Також вчора, 9 березня, стяг українського флоту замайорів біля стін Прилуцької міськради.

Звернення

До командирів, мічманів та моряків морського тральщика «Чернігів» та катера «Прилуки».

Шановні побратими!
Висловлюємо Вам подяку та захоплення за Вашу витримку, стійкість та мужність. В складних умовах Ви виступаєте взірцем вірності присязі та народу України. Наше віче, громада міста Чернігова надасть всю можливу допомогу та цілковито підтримує Вас.
Слава Україні!
 

 

До теми: Народне віче у Чернігові

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини