Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:27:25

ВІСТІ З КРИМУ ТА ВСІЄЇ УКРАЇНИ

06.03.2014   11:26

Центральний друкований орган Міністерства оборони України журнал “Військо України” продовжує інформаційний марафон “Ми – єдина Україна”.

Учасники інформаційного марафону – військовослужбовці та працівники Збройних Сил України, відомі громадські, політичні та діячі культури, військові експерти, колішні військовослужбовці та воїни-афганці, чорнобильці, представники громадських, релігійних та молодіжних організацій, громадяни України та всі ті, хто підтримує суверенітет і територіальну цілісність України.

Сергій Джердж, голова Громадської ліги України-НАТО

ЩО ТИ ЗМОЖЕШЬ ЗРОБИТИ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ?
Заклик до всіх громадян України!

Над батьківщиною нависла загроза війни, загроза нашому суверенітету, цілісності країни, життю наших громадян, жінок та дітей!
Влада буде здійснювати відповідні дії, силові структури будуть скеровувати війська та чинити опір ворогу.
Проте всі ми, громадяни України, повинні чинити свій опір, вести свою війну проти окупанта.

1.Потрібно об’єднатись. Вчорашня опозиція та опозиція сьогоднішня, партії, громадські рухи, молодь, пенсіонери. Об’єднатись революціонерам та міліціонерам – всім. Вчорашнімберкутівцямпотрібно першими йти для протидії, як колись штрафні батальйони, показати чого вони варті перед озброєним противником, а не перед студентами. Потім між собою ми з’ясуємо, хто був неправий, розберемось. Спочатку всі на захист батьківщини.
2.Під час окупації припиняємо критикувати владу. Консолідуємось. Всю увагу, критику спрямовуємо на реальну проблему – окупацію України.
3.Припиняємо купувати російські товари з кодом 460. Ми як громадяни,можемо  не купувати такий товар. Хоча б до припинення окупації. Бо потрачена на такий товар гривня дасть можливість Путіну купити патрон, який вистрілить в нашого солдата або цивільного, тобто в нашого батька, матір, брата, сестру, сина, дочку. Не дайте Путіну можливість купити цю кулю на ваші гроші.
4.Відмовтесь від російських доменів, таких як mail.ru та інших. Саме час підтримувати український Інтернет простір. Поширюйте правду в соціальних мережах.
5.Всім, хто сидить дома і не може йти до військкомату, заплатіть комунальні платежі. Бодай частково. Саме зараз. Кошти прийдуть в економіку, влада зможе фінансувати армію.
6.Економте електроенергію та тепло. Потім повернетесь до своїх звичок, після війни. А сьогодні не кип’ятіть увесь чайник, коли вам потрібна чашка кип’ятку, виключіть зайву лампу в іншій кімнаті, закрийте вікно, коли йдете з дому. Країна повинна звести до мінімуму закупку російського газу та нафти.
7.Відмовитись від розважальних поїздок в Росію. Ні - участі в спортивних змаганнях, ні - туристичним поїздкам до країни-агресора, яка цілиться дулами своїх автоматів в груди нашим солдатам та офіцерам.
8.Країна під перехресним інформаційним вогнем. Російські брехливі ЗМІ здійснюють інформаційний геноцид. Щоб цьому протидіяти, зроби два дзвінки. Один в Крим, інший в Росію. Зателефонуй своїм родичам, знайомим. Можливо ти з кимось навчався, служив, давно не спілкувався. Розкажи правду, що робиться в твоєму місті, районі. До чого може призвести військова авантюра кремлівських небожителів. Закличте росіян допомогти нам спільно боротись проти війни.
9.Депутатам, особливо тим, хто голосував за позаблоковість, і гальмував вступ до НАТО, необхідно поїхати на передову, до наших військових частин і собою їх захистити від загарбників, доєднатись до тих жінок та дітей українських військових, які вже там стоять і захищають всю нашу державу.
Завдання кожному – Подумай, що ти можеш зробити для перемоги!

ЖИТЕЛИ ВОЛОГДЫ ПОПРОСИЛИ ПУТИНА ВВЕСТИ ВОЙСКА В ИХ ОБЛАСТЬ

Генеральный директор крупного медиахолдинга попросил главнокомандующего РФ ввести войска в одну из областей России, поскольку там тоже нарушают права русскоязычных граждан.
Роман Романенко опубликовал на своей странице в Facebook:
"Уважаемый Владимир Владимирович. Мы узнали, что вы хотите ввести войска в Крым, чтоб защитить права русскоязычного населения. В связи с этим у нас большая просьба - ввести войска в Вологодскую область. Мы здесь все сплошь русскоязычные и наши права очень ущемляются. Наши больные не могут получить нужных им лекарств и лечения, уровень нашего образования падает с каждым годом, закрываются детские секции и кружки, сельское хозяйство практически уничтожено. Мы все очень страдаем. А оккупанты, захватившие власть при помощи нечестных выборов, ничего НЕ делают для защиты населения. И тратят деньги на себя, на свой пиар, на свои кабинеты и загородные дома, на покупку квартир и авиачартеры. Мы будем вам очень благодарны и гарантируем, что никакой партизанской войны против освободителей не будет. Да и международных санкций, наверняка, не последует. А ещё мы узнали, что вы собираетесь потратить много денег, чтоб нормализовать жизнь в Крыму. Стесняемся спросить: можно ли потратить эти деньги на нормализацию жизни в Вологодской области. А то наша область в такой Долговой яме, что ни на что денег не хватает. А нам очень нужны мосты, дороги, спортивные сооружения, промышленные объекты, новые рабочие места... С уважением и надеждой на освобождение, русскоязычные жители Вологодской области".

Лілія Донська, директор гімназії № 30 «ЕКОНАД», м. Київ
– Як офіцерська онука, донька та матір хочу поділитися власними міркуваннями з приводу крихкої і вельми тривожної рівноваги між миром і війною. Як жінка, учитель, директор гімназії не можу зрозуміти легковажності, з якою російські можновладці грають долями наших народів та й усього світу. А недолуга політика та ганебна поведінка наших високопосадовців - втікачів додала їм ще більше агресивного нахабства. Проте і ми, хоч і поволі, перестаємо бути пішаками на шахівниці історії і Майдан показав це наочно. Зараз нам всім необхідно не тільки не допустити війни, а й спродукувати власну ідею національної єдності, згуртуватися навколо неї і припинити безплідні розмови щодо протистояння західних та східних регіонів України. Так, всі ми різні, але ми  хочемо жити, радіти життю, виховувати дітей, зберігати віковічні народні традиції та моральні цінності.Це те, що нас об'єднує.  І це – найважливіше. Шануймося, бо ми цього варті!
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини