Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:29:23

Заява Партії регіонів

20.02.2014   11:03Агенцiя

Сьогодні, 20 лютого, колектив Центрального апарату Партії регіонів проводжає в останню путь свого колегу Володимира Костянтиновича Захарова, по-звірячому вбитого опозиційними бойовиками-покидьками. Із життя пішла доброї душі людина, чуйний колега, завжди готовий прийти на допомогу людям.

Того трагічного вівторка він опинився на передньому краю нашої штабної оборони, і в найбільш відповідальний момент вийшов до осатанілого натовпу з пропозицією забезпечити безперешкодний вихід для жінок-співробітниць партійного офісу. Володимир Костянтинович завжди вірив у людську доброту і розум, але в той день не врахував, що має справу не з людьми, а з покидьками. У відповідь на свої миротворчі заклики він отримав смертельний удар битою по голові.

Спочивай із миром, наш дорогий і всіма улюблений Володимир Костянтинович. Пам'ять про тебе назавжди збережеться в наших серцях. Сьогодні на наших партійних прапорах зав'язані жалобні стрічки, рівно о 13 годині, коли наш колега буде відданий землі, усі партійці вшанують світлу пам'ять про Володимира Костянтиновича хвилиною мовчання.

У цей скорботний для всіх нас день ми схильні відкинути дипломатичний етикет і звернутися до міжнародної громадськості, називаючи все своїми іменами.

Сумний досвід минулих трьох місяців дає нам усі підстави стверджувати: саме ви своєю позицією заохочуєте радикалів з битами і «коктейлями Молотова», саме з вашої мовчазної згоди, а часто і при вашій відвертій підтримці опозиційні бойовики влаштовують свій кривавий шабаш. Порушуючи загальноприйняті норми дипломатичного протоколу, ви відкрито підтримується одну зі сторін конфлікту, тим самим ще сильніше загострюючи і без того непросту ситуацію в Україні. Як тільки влада починає відновлювати правопорядок у країні, ви тут же стаєте на захист опозиційних свавільників. Скільки ще має бути жертв, скільки ще має бути вбито і поранено співробітників правоохоронних органів, щоб ви перестали, нарешті, називати протести мирними? Скільки ще має бути захоплено і розгромлено адміністративних будівель, територіальних управлінь міліції, спалено машин, щоб ви, нарешті, перестали називати вуличних бойовиків «захисниками демократії»? Хіба ви не знаєте, що відбувається із вуличним хуліганом у США чи в Європі, якщо він зазіхнув на життя поліцейського? Там ніхто і ніколи не назве вуличного злочинця «героєм нації». Там ніхто і ніколи не буде безапеляційно вимагати від влади йти на поступки розгнузданому натовпу погромників, праворадикальним неонацистським угрупованням, які порушують Закон.

У цьому зв'язку хотілося б уточнити справжні цілі міжнародних інститутів у розгорнулася геополітичної війни за Україну. Чи бачать США і Європа в майбутньому Україну суверенною незалежною державою, повноправним міжнародним партнером, або ж, підтримуючи виключно одну зі сторін і всіляко дискредитуючи іншу, свідомо ведуть країну до розколу?

А тепер звертаємося до тих, хто несе пряму відповідальність за смерть нашого колеги. За підтвердженою інформацією, безпосереднім свідком, співучасником і натхненником силового штурму офісу Партії регіонів був один із лідерів майдану – Юрій Луценко. Як розповідають очевидці, він із неприхованим задоволенням спостерігав, як знавіснілий натовп, скандуючи націоналістичні гасла, розправляється зі співробітниками партійного офісу – принижує й ображає жінок, завдає удари битами беззбройним людям, а потім тягне їх на майдан для продовження знущань. Схвалюючи і всіляко заохочуючи безчинства оскаженілого натовпу, ЛУЦЕНКО, таким чином, СТАЄ ВАТАЖКОМ ШАКАЛЯЧОЇ ЗГРАЇ. Ватажком зграї боягузливих шакалів, які просто звіріють, коли знаходяться у переважній більшості, і, прикрившись масками, відчувають свою безкарність. Хотіли б офіційно попередити Луценка та його майданних побратимів Кличка, Яценюка, Тягнибока – розсудливі люди ніколи не назвуть майданних бойовиків «захисниками демократії».

У країні є сили, які не бажають більше терпіти опозиційне свавілля, і все частіше й частіше починають ставити цілком природне питання: а чи не варто і їм, нарешті, реалізувати своє конституційне право на «мирну відповідь»?! І законними засобами та методами поставити на місце знахабнілих політиканів та їх радикальних прихильників-покидьків.

Пани Кличко, Яценюк, Тягнибок! Ви залили свою дорогу до влади людською кров'ю. Дивіться, не посковзніться...


http://partyofregions.ua/ua/news/5305a8e7f620d2f70b00001a#sthash.rCNJTfXE.dpuf

 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.