Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:44:54

У Чернігові готуються до вшанування учасників бойових дій на території інших держав

01.02.2014   12:54

Про підготовку і проведення в Чернігові заходів у рамках Року учасників бойових дій на території інших держав йшлося на засіданні організаційного комітету на чолі з заступником міського голови – керуючим справами виконкому Станіславом Віхровим.

«Заходи з вшанування і увічнення пам’яті наших загиблих і померлих бойових побратимів, покладання квітів до пам’ятника воїнам-афганцям повинні бути проведені на високому організаційному рівні», - акцентував увагу С. Віхров, який до того ж очолює Чернігівське обласне відділення Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

У місті центральні заходи будуть проведені в середині лютого:

14 лютого о 10:00 – відкриття пам’ятної дошки на фасаді загальноосвітньої школи №3 (вул. Г. Полуботка, 14) рядовому Кожару Ігорю Володимировичу, який загинув у Афганістані при виконанні інтернаціонального обов’язку та посмертно нагороджений орденом Червоної Зірки за мужність і відвагу;

14 лютого о 12:00 – урочистості з нагоди 25-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану та проведення у 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав у обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка;

15 лютого о 10:00 – покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам-афганцям.

До участі в заходах запрошується громадськість обласного центру.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини