Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:45:47

Чернігівську "Батьківщину" очолив народний депутат Валерій Дубіль

01.02.2014   10:18Агенцiя

31січня на бюро Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» призначено виконуючого обов'язки голови парторганізації – відтепер їх виконуватиме народний депутат України Валерій Дубіль.

Валерій Дубіль

Валерій Дубіль

Відповідне рішення прийняла президії Політичної ради партії 31 січня 2014 року і підписав перший заступник голови партії Олександр Турчинов.
За словами народного депутата, це призначення спричинено надзвичайно складною суспільно-політичною ситуацією в країні та задля підсилення діяльності парторганізації.

- У 2012 році Чернігівщина вкотре закріпила свою опозиційність, набравши 30,7 % голосів, це свідчить про довіру жителів Чернігівщини нашій партії. Це розуміють наші опоненти і вони робитимуть і роблять усе можливе, аби суттєво знизити цей показник. Останні роки для «Батьківщини» були непростими, але керівництву обласної парторганізації вдалося зберегти і закріпити позицію партії в області під час виборів 2012 році. Дякую керівництву за політичну активність, вірність партійним ідеалам та принципам, але партію потрібно не лише зберігати, а розвивати, підвищувати ефективність діяльності всіх територіальних партійних організацій. А ми всі розуміємо, яка нині ситуація в країні, який тиск чинить влада на опозиційних депутатів, тим більше якщо вони працюють у бюджетній сфері. Я вже не кажу про звичайних партійців. А статус народного депутата все ж таки має дещо більші повноваження ніж депутата обласної ради. Та й Олександр Кодола буде моїм першим заступником. Ми маємо виправдати довіру до партії та її лідера Юлії Володимирівні Тимошенко.


Довідка: Дубіль Валерій Олександрович - народний депутат України VI, VII скликань. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".
На виборах 2012 року обраний по багатомандатному загальнодержавному округу №205 (м. Чернігів), член депутатської фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина". Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету .
Член Постійної делегації у Міжпарламентській асамблеї Православ'я, керівник групи з міжпарламентських зв’язків з Республіками Таджикистан, Туркменістан, Азербайджанською Республікою, Ісламською Республікою Афганістан, Узбекистан . Заступник керівника групи з міжпарламентських зв'язків з Соціалістичною Республікою В'єтнам, Словацькою Республікою , Республікою Індія , Республікою Казахстан, заступник співголови групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Норвегія . Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республіками Іран, Киргизія, Литва, Чехія, Японія, Болгарія, Фінляндія, Латвія, Ірак, Естонія.


Прес-служба народного депутата Валерія Дубіля
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.