Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:21:40

Військовослужбовці мають свою громадянську позицію: вони за мир та злагоду

31.01.2014   10:58

У військових частинах та установах вітчизняного війська відбулися збори військовослужбовців, на яких вони розглядали та обговорили звернення до Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України.

Зокрема, такі заходи проведено у військових колективах, які дислокуються на Чернігівщині.

В обговоренні взяли участь військовослужбовці різних категорій, які не були задіяні на чергуваннях та заняттях з бойової підготовки. Присутні висловили занепокоєння ситуацією, яка склалася в державі, адже їм не байдуже майбутнє свого народу.

У виступах військовослужбовців звучали слова розуміння великої відповідальності, яка сьогодні лягає на захисників Вітчизни. Серед особового складу цих військових частин чимало учасників миротворчих місій та бойових дій. За їхніми плечима служба в «гарячих точках», бойовий досвід. Вони на власні очі бачили наслідки громадянських протистоянь в багатьох країнах і ніколи не могли собі уявити, що такі події відбуватимуться на рідній землі, а їх учасниками стануть миролюбні українці. Пройшовши через військові конфлікти на чужині, вони дуже цінують злагоду в суспільстві та життя під мирним небом.

Захисники Вітчизни були одностайні в своїх думках щодо припинення протистояння та конфліктів, адже це шлях в нікуди. В Україні мають панувати закон і порядок. Суспільству потрібен мир та спокій.

Особовий склад військових частин та установ продовжує у плановому режимі виконувати завдання за призначенням. Жодних позапланових заходів не проводиться.
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини