Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 13 травня, 21:06:17

Глава держави підтримав ідею Леоніда Кравчука щодо загальнонаціонального круглого столу для знаходження компромісу

09.12.2013   13:47Агенцiя

Перший Президент України Леонід Кравчук звернувся до Президента України Віктора Януковича з пропозицією започаткувати загальнонаціональний круглий стіл для знаходження компромісу в ситуації, що виникла, і запросити до участі в ньому представників і влади, і опозиції.

Віктор Янукович підтримав цю ініціативу. На його переконання, такий круглий стіл може стати майданчиком для порозуміння.

На завтра, за пропозицією Л.Кравчука, запланована зустріч чотирьох Президентів для обговорення найважливіших питань, що стоять перед країною.


Прес-служба Президента України Віктора Януковича

Останні новини Чернігівщини

Як служба зайнятості допомагає жінкам знайти роботу?

Як служба зайнятості допомагає жінкам знайти роботу? 13:31

Про це розповіла директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник на відкритті центру бізнес-консультування в Чернігові.

З початку 2024 року громади Чернігівської області отримали 2,23 млн грн за надані населенню адміністративні послуги у сфері земельних відносин

З початку 2024 року громади Чернігівської області отримали 2,23 млн грн за надані населенню адміністративні послуги у сфері земельних відносин 13:06

За січень-квітень 2024 року Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області надало населенню 28 869 адмінпослуг, із яких 16 452 (57%) – громадяни отримали на безоплатній основі.

Понад 280 тисяч гривень зібрали на ярмарку перед Великоднем у громаді на Чернігівщині 10:55

Перед Великоднем із ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради у Корюківській громаді відбувся великий ярмарок. Учасників було чимало, адже долучилися всі заклади й установи освіти, культури, молоді та спорту.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:28

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждало 3 особи.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини