Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:54:29

Звернення розширеної Ради міської організації Партії регіонів та Фракції Партії регіонів у Чернігівській міській раді

04.12.2013   08:07Агенцiя

Звернення розширеної Ради міської організації Партії регіонів та Фракції Партії регіонів у Чернігівській міській раді до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України та жителів м. Чернігова

Чернігівська міська організація Партії регіонів та фракція Партії регіонів у Чернігівській міській раді шостого скликання глибоко стурбовані подіями останніх днів, що зумовили напружену ситуацію в нашій державі.

Дії правоохоронних органів по обмеженню прав і свобод громадян на проведення мирних зібрань, які призвели до силового протистояння у столиці України в ніч із 29 на 30 листопада, вважаємо вкрай неприпустимими. Вони повинні бути об’єктивно розслідувані, а винні – обов’язково притягнуті до відповідальності.

Крім того, ми засуджуємо провокаційні дії осіб, які закликають людей до насильницького захоплення держустанов та інших протиправних вчинків, умисно дестабілізують ситуацію і породжують руйнівну хвилю, не розуміючи, що єдиний шлях – це мирне врегулювання конфлікту.

Звертаємося до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України дати публічну відповідну оцінку діям осіб, винних у порушенні конституційних прав громадян. Ніхто не має права жодним чином ставити під загрозу самостійність і незалежність нашої держави!

Переконливо просимо всіх жителів м. Чернігова, студентську молодь дотримуватися громадського порядку, не допускати конфліктів і силових протистоянь, не наражати на небезпеку життя і здоров’я – своє і оточуючих. Чернігівська земля не раз відчувала наслідки міжусобиць, які не приносили нічого, крім руйнації і хаосу. Ми – за мирну працю, за економічну і соціальну стабільність, за цивілізоване громадянське суспільство.

Впевнені, що тільки шляхом мирного діалогу всіх політичних сил і пошуку компромісів можна досягти порозуміння як всередині держави, так і з її зовнішніми партнерами. Європейський курс розвитку, обраний Україною, є незмінним, європейське майбутнє українців – невідворотним!


Голова Чернігівської міської організації Партії регіонів Ігор Москаленко
Керівник фракції Партії регіонів у Чернігівській міській раді Олег Шеремет

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини