Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:18:45

Микола Стрілець: Роботу депутатського корпусу необхідно активізувати

28.11.2013   10:32

Голова депутатської фракції Партії регіонів в Чернігівській обласній раді Микола Стрілець на засіданні фракції, яке відбулося 26 листопада, наголосив, що необхідно виконувати рішення розширеного засідання Ради Чернігівської обласної організації Партії регіонів.

Засідання фракції розпочалося із розгляду одного із головних питаннь “Про стан та основні напрямки підвищення взаємодії партійних організацій і депутатів членів фракцій Партії регіонів у радах усіх рівнів”.

- Стан справ засвідчує про необхідність активізації роботи депутатського корпусу, зокрема депутатів нашої фракції, - підкреслив Микола Іванович.

На виконання рішення Ради переглянуто та вдосконалено закріплення депутатів фракції Партії регіонів в Чернігівській обласній раді за територіями, що відповідають виборчим округам. Микола Стрілець нагадав присутнім, що основним завданням для депутата є робота в округах, а також підвищення ефективності роботи районних, міських партійних організацій на місцях.

Голова депутатської фракції Партії регіонів в Чернігівській обласній раді наголосив, що потрібно визначити у районних та міських партійних організаціях відповідальних осіб за координацію роботи фракцій у радах усіх рівнів та налагодження чіткої вертикалі їх взаємодії. На засіданні також було підкреслено, що розпочалася робота по створенню Ради керівників фракцій Партії регіонів у радах усіх рівнів.

- Однією із ключових форм роботи депутата обласної ради має стати його персональна участь у заходах, які проводяться з нагоди відзначення свят та подій на державному рівні, – зазначив у своєму виступі Микола Стрілець. Він додав, що особлива увага при цьому повинна приділятись заходам із вшанування окремих категорій громадян, насамперед інвалідів, дітей, малозабезпечених.

Микола Іванович нагадав, що тільки у грудні відзначаються Міжнародний день інвалідів, День благодійництва, День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та День Святого Миколая.

Голова фракції закликав депутатів приділити особливу увагу Дню Святого Миколая, щоб в цей день депутати привітали малечу в округах та не забули про малозабезпечені та багатодітні сім’ї, які потребують допомоги.

- Завдання, які стоять перед нами, не прості, - підкреслив голова депутатської фракції Партії регіонів в Чернігівській облраді, і додав, - системна, професійна, ефективна, злагоджена робота членів Партії регіонів, а в першу чергу, депутатів нашої фракції, та персональна відповідальність кожного із нас забезпечить їх виконання.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини