Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:58:00

Відбулося засідання Ради Чернігівської обласної організації Партії регіонів

02.11.2013   13:35

На порядку денному – розбудова "депутатської піраміди", активізація молодіжного партійного руху і підготовка до виборів.

Головними питаннями, які 2 листопада розглянула Рада Чернігівської обласної організації Партії регіонів, були стан та основні напрямки підвищення взаємодії партійних організацій і депутатів членів фракцій Партії регіонів у радах всіх рівнів, стан співпраці Чернігівської обласної організації Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони» з обласною організацією Партії регіонів, організаційні питання тощо.

В ході засідання було прийнято рішення посилити роботу у напрямку взаємодії з депутатським корпусом Партії регіонів рад різних рівнів та вважати основним завданням місцевих організацій Партії регіонів підготовку до виборчої кампанії 2015 року. Також зроблено акцент на необхідності збільшення депутатських фракцій Партії регіонів за рахунок позапартійних депутатів і депутатів від інших політичних сил, які не входять до складу інших фракцій.

Прийнято рішення регулярно заслуховувати звіти керівників депутатських фракцій, окремих депутатів сільських, селищних голів, міських голів, обраних від Партії регіонів про їх роботу із забезпечення реалізації передвиборної програми Почесного Лідера Партії регіонів Віктора Януковича "Україна для людей", реформ, започаткованих Президентом та Урядом України, передвиборних програм партійних організацій та власних передвиборних програм.

Стало відомо, що планується перерозподіл депутатів – членів фракції Партії регіонів обласної, міських та районних рад за відповідними територіями та населеними пунктами, а також проведення ретельного аналізу діяльності організацій. Крім того, розпочато процес формування списків кандидатів у депутати всіх рівнів.

Також заступником голови Чернігівської обласної організації Партії регіонів одноголосно було обрано керівника фракції Партії регіонів в чернігівський обласній раді Стрільця Миколу Івановича.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини