Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:49:42

Олександр Шкурат: “Ми повинні виховувати наших дітей і онуків так, щоб поняття “ветеран” для них було священним”

28.10.2013   16:10Агенцiя

У день, коли вся Україна відзначає 69-ту річницю визволення від фашистських загарбників, про свою системну роботу в справі підтримки ветеранів війни та праці розповів депутат фракції Партії регіонів у Чернігівській міській раді, Почесний президент Благодійного фонду імені двічі героя Радянського Союзу Олександра Молодчого Олександр Шкурат.

– Безумовно, такі визначні дати, як День Перемоги, День визволення рідного міста та всієї України від фашистських загарбників – це добра нагода звернутися зі словами вдячності до тих, хто відвоював у ворога рідну землю, вклонитися могилам тих, кому не судилося вижити в тій страшній війні. Однак, як на мене, найважливіше – це щоденні невеличкі добрі справи, завдяки яким наші ветерани – і ті, хто захищав Батьківщину від ворога, і ті, хто трудовим подвигом повертали її до повноцінного життя – не будуть почуватися обділеними й забутими.

Саме на таких принципах ґрунтується діяльність Благодійного фонду імені двічі героя Радянського Союзу Олександра Молодчого. Це збереження традицій пам’яті, поваги, пошани до покоління визволителів. Це постійна співпраця з клубом “Ветеран”. Це конкретна адресна допомога на лікування. Це впровадження уроків пам’яті у школах. Ми повинні зробити все, щоб поняття “ветеран” було священним для наших дітей і онуків.

Якщо ж хтось має бажання та можливості допомагати ветеранам і їхнім родинам чи матеріально, чи власною волонтерською діяльністю – звертайтеся за тел. 972-985.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини