Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:45:06

Володимир Брайко розповів про діяльність КП "Зеленбуд"

17.10.2013   11:48

В дискусійному клубі «Експертна думка» відбувся брифінг щодо діяльності КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради, в якому взяли участь начальник комунального підприємства Володимир Брайко, інженери садово-паркового господарства Ольга Відковська та Оксана Кароль, а також зацікавлені представники засобів масової інформації.

Володимир Брайко ознайомив присутніх з основними напрямками діяльності підприємства, повідомив про сучасний стан зеленого господарства нашого міста та шляхи його покращення в майбутньому. За його словами, Чернігів завжди буде зеленим і квітучим містом, адже працівники підприємства завжди готові докладати для цього максимум зусиль.

Під час спілкування, журналістів переважно цікавили питання щодо проведення робіт по рятуванню каштанів від балканської молі, догляд та розміщення клумб з квітами, прибирання та встановлення урн для сміття на вулицях міста, а також питання фінансування робіт, які виконує підприємство.

Начальник комунального підприємства повідомив, що робота щодо боротьби із балканською міллю, яка знищує каштани, проводиться постійно, розміщуються клейкі пастки для самців молі, що дозволяє знищувати не тільки  балканську міль, але й інших шкідників. Всього у Чернігові росте 3 тис. каштанів. Загалом зелені насадження у Чернігові складають 27 % від загальної площі міста, займаючи при цьому понад 2 тис. га. Приблизно 1 тис. га зелених насаджень знаходяться в зоні міської забудови. Переважна більшість вкритих лісом площ входить до складу таких лісопарків, як «Ялівщина», «Кордівка», лісопарк вздовж Київського шосе та урочище «Святе». Крім того, підприємство постійно проводить роботи щодо обрізки та формування крон застарілих дерев, прикрашання міста клумбами, та ін.

В результаті спілкування, учасники засідання зійшлись на думці, що у місті  необхідно зробити інвентаризацію зелених насаджень, не тільки вирубувати дерева, але й висаджувати їх.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини