Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:57:32

Центри обслуговування на Чернігівщині створюють сприятливі умови

08.10.2013   07:36

Головне управління Міндоходів у Чернігівській області докладає максимум зусиль аби сьогодні платник податків витрачав мінімум часу на спілкування з інспектором і максимум – на головну діяльність.

З 1 жовтня 2013 року процедури щодо прийняття та оброблення звітності обліку сплати єдиного внеску здійснюють органи доходів і зборів. Отримати інформацію щодо сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування та надання звітності про суми нарахованого ЄСВ можна у Центрах обслуговування платників податків, та в податкових інспекціях за місцем реєстрації, адреси яких розміщені на суб-айті ГУ Міндоходів у Чернігівській області.

Крім того, зазначаємо, що у Ніжинській ОДПІ (3-11-39), Прилуцькій ОДПІ (5-06-56), Чернігівській ОДПІ (652-376, 652-807), працюють відділи з адміністрування ЄСВ, де платникам нададуть кваліфіковану відповідь.

Також інформацію щодо нарахування та сплати ЄСВ ви можете отримати зателефонувавши до відділу адміністрування єдиного соціального внеску управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ Міндоходів у Чернігівській області за номерами: 652-340, 652-374.

Для забезпечення сприятливих умов подання звітності з ЄСВ в електронному вигляді, ГУ Міндоходів у Чернігівській області надає перелік безкоштовних програмних забезпечень (оn-laine сервіси). Безкоштовні ключи, видані АЦСКІДД Міністерства доходів і зборів, дають можливість використовувати при формуванні та підписанні звітності: програмне забезпечення “М.Е.Dос” – http://me-doc.com.ua, АРМ “Єдиний внесок” (тільки для формування звітності) – http://www.pfu.gov.ua, Підписання звітності сформованої засобами АРМу “Єдиний внесок” можливо в ПО “М.Е.Dос” – http://me-doc.com.ua, Програмне забезпечення “іFіn Zvit” – http://zvit.ifin.ua).
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини