Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:15:58

Експерти з митних питань провели робочу зустріч на Чернігівщині

11.09.2013   07:46

Зустріч представників Міндоходів України та митної служби Росії відбулась у пункті пропуску “Гремяч” Чернігівської митниці Міндоходів, що розташований на українсько-російському кордоні.

руки

руки

Експерти з митних питань обговорили найоптимальніші шляхи реалізації домовленостей, що були досягнуті під час попередньої зустрічі керівництва Міністерства доходів і зборів України та Федеральної митної служби Російської Федерації у серпні цього року в Москві.

Фахівці розглянули методики, що застосовуються в системі управління ризиками та питання обміну попередньою інформацією про товари і транспортні засоби, що переміщуються через українсько-російський кордон. Велику увагу приділено реалізації спільного контролю у пунктах пропуску на українсько-російському кордоні, взаємодії у питаннях боротьби з контрабандою та протидії випадкам незаконного переміщення товарів, у тому числі й поза пунктами пропуску. Узгоджено технічні питання інформаційного обміну.

Запропоновано також створити експертну групу, яка плануватиме подальші спільні дії з удосконалення митного контролю. Серед першочергових перспектив – організація вивчення практичних напрацювань українських митниць Міндоходів із здійснення спільного контролю на українсько-молдавському кордоні.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини