Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:19:40

На півдні Чернігівщини відбувається озброєне протистояння двох суб'єктів господарювання. ФОТО

27.08.2013   10:15

В Срібнянському районі відбувається озброєне протистояння двох суб'єктів господарювання - СТОВ "Дружба-Нова" і СТОВ "Батьківщина" із застосуванням силових методів, в тому числі вогнепальної зброї.

25 серпня на території Срібнянського району десять комбайнів із СТОВ "Дружба-Нова” розпочали збирати врожай кукурудзи, яку посіяло і виростило місцеве СТОВ "Батьківщина”. Жнива проходить під посиленою охороною людей у формі  та бронежилетах з розпізнавальними знаками "Кернел груп служба охорони”. Частина охоронців  приїхали на поле з вівчарками.

У відповідь трактора У  СТОВ "Батьківщина” розцінюють те, що сталося рейдерське захоплення. Техніка СТОВ "Батьківщина" заблокували роботу техніки СТОВ "Дружба-Нова".

26 серпня директор СТОВ "Батьківщина" привіз десяток спортивної статури осіб кавказької національності, які розмахуючи револьвером і двома помповими рушницями відкрили стрілянину по колесах комбайнів, в яких знаходилися комбайнери (вони не постраждали). Потім вони переїхали на інше поле і знову відкрили стрілянину. В цілому було пошкоджено колеса 10 комбайнів.

Як вважають місцеві аналітики, подібна ситуація може повторитися не тільки у Срібнянському, а також і у Талалаївському районі.

Фото сайту "Срібнянщина"

До теми: Прокуратура області розслідує інцидент у Срібнянському районі

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини