Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:20:53

Майже 2,2 млн.грн. спрямовується на реновацію колегіуму № 11 у Чернігові

01.08.2013   11:09

До 1 вересня будівельна організація має завершити роботи з ремонту приміщення початкової школи колегіуму № 11 у Чернігові.

Таку вимогу поставив 31 липня секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет на виїзній нараді, проведеній у контексті виконання Програми економічних реформ Президента України.

Саме цей об’єкт обласного центру став майданчиком для втілення проекту Українсько-Німецького технічного співробітництва (GTZ) «Енергоефективність у будівлях». Ремонт, у ході якого мають утеплити фасад, відремонувати цокольну частину, замінити вікна й підвіконня, розпочався ще наприкінці травня, одразу по завершенні навчального року.

На виконання усіх робіт передбачено майже 2,2 млн.грн., із яких 1,2 млн.грн. – з міської казни, решта – від німецьких партнерів.

О. Шеремет наголосив, що забезпечення принципу енергоефективності – не лише вимога сьогодення, а й одна з ключових позицій у розвитку будівельної галузі, висловлених Президентом України Віктором Януковичем.

Секретар міськради ознайомився з ходом виконання ремонтних робіт, поспілкувався з адміністрацією колегіуму про підготовку закладу до нового навчального року.

У виїзній нараді взяли участь заступник міського голови Микола Сенькович, заступник начальника управління освіти міської ради Михайло Рубан, начальник відділу технічного нагляду управління капітального будівництва міської ради Валентин Войтенко, технічний директор ТОВ "Монтаж-енергобуд" Микола Смолінський та представник проектної організації Андрій Худовик.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини