Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:30:21

Напередодні міжнародного фестивалю правоохоронці затвердили план спільних заходів

22.06.2013   11:54

В останню неділю червня в Сеньківці Городнянського району Чернігівської області на спільному кордоні України, Білорусі й Росії відбудеться міжнародний фестиваль "Дружба-2013". Громадський порядок на святі забезпечуватимуть правоохоронці трьох держав.

Напередодні міжнародного фестивалю правоохоронці затвердили план спільних заходів

Напередодні міжнародного фестивалю правоохоронці затвердили план спільних заходів

Щорічне дійство, приурочене до святкування Дня молоді, викликає неабиякий інтерес у десятків тисяч людей - молодих і не дуже, які збираються сюди не тільки з усіх куточків Чернігівської, Брянської та Гомельської областей, а навіть і з вельми віддалених від монументу Дружби населених пунктів. Цього року Україна є приймаючою стороною фестивалю. Саме у Сеньківці сходяться кордони Чернігівської, Гомельської та Брянської областей.

Аби свято пройшло спокійно, за тиждень до нього правоохоронці трьох держав зустрілися, щоб ретельно вивчити та обговорити всі аспекти спільної діяльності правоохоронних відомств прикордонних областей в рамках підготовки до фестивалю.

Керівники управлінь внутрішніх справ Чернігівщини, Брянщини й Гомельщини, а також їхні заступники з питань громадської безпеки в ході тристоронньої зустрічі біля підніжжя монументу Дружби узгодили всі кроки щодо організації охорони громадського порядку під час масових заходів 29 червня.

В урочистій обстановці сторони погодили, затвердили і взяли до реалізації Спеціальний план по забезпеченню правопорядку та громадської безпеки під час проведення Міжнародного молодіжного фестивалю «Дружба-2013» на кордоні України, Білорусі й Росії. За результатами зустрічі був підписаний Протокол.

У затвердженні плану взяли участь начальник Управління МВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик, начальник Управління внутрішніх справ Гомельського облвиконкому МВС Республіки Білорусь генерал-майор міліції Валерій Поліщук та начальник Управління МВС Російської Федерації по Брянській області генерал-майор поліції Валентин Кузьмин.

Тристоронню зустріч у Сеньківці, за багаторічною традицією, керівники Управлінь внутрішніх справ Чернігівської, Гомельської та Брянської областей використали також як добру нагоду підтвердити міцність професійних та дружніх контактів правоохоронців. На українському боці кордону було облаштовано імпровізований подіум, де поважні керівники в урочистій обстановці скріпили підписами офіційні документи стосовно подальшої співпраці на ключових напрямках правоохоронної діяльності.

До забезпечення охорони громадського порядку та безпеки в рамках молодіжного фестивалю у Сеньківці лише Чернігівщина залучить більше шістисот працівників міліції та їх добровільних помічників. Подібну активність виявлять і колеги-правоохоронці з Брянської та Гомельської областей, проте особлива увага буде прикута саме до ефективності організаційних заходів з боку Чернігівщини, яка цьогоріч є приймаючої сторони.

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини