Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:12:19

Міський голова підтримав ініціативи громадських організацій

22.03.2013   11:32

Чернігівський міський голова Олександр Соколов підтримав ініціативи громадських організацій щодо реалізації двох проектів у школах міста. Про це він сказав директорам чернігівських шкіл на нараді в управлінні освіти міської ради.

Перший проект обласної громадської організації "Тверезий Чернігів" стосується просвітницької та профілактичної роботи у навчальних закладах щодо шкоди алкогольної, наркотичної і тютюнової залежності. Представник організації Марина Єщенко розповіла керівникам шкіл, що волонтери організації готові прочитати лекції упродовж цього та наступного навчального років, як для школярів, так і педагогічних працівників та батьків.

За її словами, статистика щодо поширення залежності від наркотиків і алкоголю просто вражає. "Чого тільки вартий той факт, що Україна – лідер серед європейських країн за вживанням алкоголю серед підлітків. Молодь зараз має вибір – пити мало чи багато, а ми хочемо, щоб вони робили вибір не пити взагалі", - підкреслила вона.

Ще одна громадська організація клуб "Сота" запропонувала відродити у молодіжному середовищі Чернігова військово-патріотичні ігри. Міський голова пообіцяв розглянути можливість проведення тренувального табору у місті вже цього літа.

О.Соколов висловив переконання, що ініціативи громадських організацій матимуть позитивний ефект, оскільки пропагуватимуть серед дітей і підлітків здоровий спосіб життя, популяризуватимуть заняття спортом.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини