Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:56:35

Фаріон таки зустрілася із ніжинськими студентами та порадила перестрашеним ректорам злити віск

21.03.2013   12:48Агенцiя

Сьогодні, 21 березня, народний депутат України від ВО “Свобода” Ірина Фаріон в коментарі Гал-інфо повідомила, що таки зустрілася із ніжинськими студентами, попри всі перешкоди.

Фаріон

Фаріон

“Я була в Ніжині, відбулася геніальна зустріч зі студентами у музичній школі. Незважаючи на те, що на директора музичної школи брутально тиснули, адже того самого дня до нього зателефонували представники з обласного управлінні культури. Він відповів, що ж такого незаконного зробив, що пустив народного депутата у музичну школу? І якщо нещасному ректорові Бойкові не стало снаги і сили цього зробити, то це зробив директор музичної школи”, – розповіла Ірина Фаріон.

Вона також додала: “Наступна блискуча зустріч була в загальноосвітній школі № 2 із батьківським колективом, бо якесь нещастя намагається на місці цієї школи відкрити конюшню. З того приводу я вже зробила депутатський запит”.

Ірина Фріон розповіла, що учора, 20 березня, у Києві відбулася презентація перевидання її книги “Мовна норма: знищення, пошук, віднова”.

“Учора була блискуча зустріч у Києві, де було багато студентів саме з Ніжина. Наступна зустріч буде в Острозі, ще наступна в Житомирі, тому все гаразд. Зрештою, яка різниця, де я виступаю! Я можу і під телеграфним стовпом зустрітися із тисячами молодих людей. А перестрашеним ректорам бажаю злити віск у бабці, може їх відпустить, бо у своїх гідних студентів вони можуть викликати тільки презирство”, – заявила народний депутат.

Чит. також: “Фаріон “стрілятиме поглядами і словами” у холуїв та пристосуванців”

Нагадаємо, що 16 березня, під час народного віче у Львові в межах всеукраїнської акції опозиції “Вставай, Україно!” народний депутат України від ВО “Свобода” Ірина Фаріон розповіла, що їй відмовили в зустрічах зі студентами двох вишів Ніжина.

Як зазначила Ірина Фаріон, їй відмовили у зустрічі зі студентами Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя та Ніжинського агротехнічного інституту.

“Вони мені, як голові профільного підкомітету, забороняють зустрічатися зі студентами, а це свідчить про що, дорога громадо? Так, це свідчить про те, що я приїду на ті зустрічі!”, – запевнила Ірина Фаріон.

http://galinfo.com.ua/news/129513.html

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини