Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:23:23

В Верховній Раді з'явилося два об'єднання - "За Чернігівщину" та "Чернігівщина". ОНОВЛЕНО

21.03.2013   11:59

Знову про "українців та про гетьманів…"

Сьогодні у Верховній Раді з'явилися чотири нові міжфракційні депутатські об'єднання.

Про це на засіданні парламенту в четвер повідомив спікер Володимир Рибак.

Зареєстровано такі об'єднання: "Черкащина" на чолі з Омеляном Парубком, "За Чернігівщину", голова - Олег Ляшко (позафракційний), "Чернігівщина", голова - Валерій Дубіль ("Батьківщина"), "Карпатська група", співголови - Андрій Тягнибок ("Свобода") і Руслан Князевич ("Батьківщина").

За інформацією, яку оприлюднив на своїй сторінці у мережі Фейсбук Народний депутат Владислав Атрошенко, відомо, що він став заступником голови міжфракційного об'єднання "За Чернігівщину!", яке було створене у Верховній Раді 21 березня.

До групи "За Чернігівщину" також увійшли Олег Ляшко (голова), Іван Куровський, Сергій Міщенко, Володимир Бондаренко, Волков Олександр Михайлович, Волков Олександр Анатолійович, Ігор Рибаков, Володимир Макеєнко, Михайло Чечетов.

До групи "Чернігівщина" увійшли народні депутати: Валерій Дубіль (голова), Сергій Аверченко, Валерій Карпунцов, Руслан Князевич, Руслан Марцінків, Андрій Шевченко. Про це повідомляє прес-служба народного депутата Валерія Дубіля. Крім того, 21 березня 2013 року додатково подано заяви від народних депутатів України Бондаренка Володимира Дмитровича, Томенка Миколи Володимировича, Кириленка Івана Григоровича, Павловського Андрія Михайловича, Слюз Тетяни Ярославівни про включення їх до складу Міжфракційного депутатського об'єднання "Чернігівщина"

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.