Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:40:17

Питання народним депутатам, що представляють Чернігівщину: зручні і не дуже

18.03.2013   09:39

“Чернігівський монітор” запропонував своїм читачам сформулювати запитання народним депутатам, які представляють Чернігівщину, п’ять загальних питань для всіх депутатів і два індивідуальних.

Всього отримано 126 питань.

Після систематизації було відібрано і узагальнено п’ять запитань, відповіді на які фактично є звітом о роботі народних обранців за перші сто днів Верховної ради.
Також було відібрано по два персональні питання, які найбільш частіше повторювалися нашими читачами.

По ходу надходження відповідей ми їх будемо публікувати, а в кінці місяця складемо порівняльний аналіз відповідей депутатів на загальні питання.

По закінченню проекту ми надамо слово чернігівським експертам, які оцінять ступінь щирості депутатів і спробують відповісти за тих депутатів, які не пришлють відповіді на питання.

Загальні запитання:

1. Оцініть, будь ласка, Вашу роботу у Верховній раді в перші 100 днів. Чи вдається реалізовувати намічене?
2. Що саме Ви особисто пролобіювали для Чернігівщини за цей період?
3. Назвіть головні проблеми Чернігівської області, які потрібно вирішити в першу чергу. Чи є у Вас “рецепти” вирішення цих проблем?
4. Чи є серед Ваших помічників відомі на Чернігівщині люди? Хто вони і за що відповідають?
5. Наведіть, будь ласка, кількісні показники Вашої діяльності за перші сто днів роботи у парламенті: кількість депутатських запитів та звернень, виступів у сесійній залі, участь в роботі парламентських комітетів, зустрічі з виборцями та перерахуйте, які законопроекти подані за Вашої участі.

Персональні запитання:

Народному депутату України Дубілю Валерію Олександровичу

Ваші витрати на благодійність за останні роки, якщо враховувати лише повідомлення в пресі, величезні, а у 2012 році Ви ще брали участь у мажоритарних виборах. У яку суму Ви оцінюєте власні статки?

Чому Ви персонально зараз не берете участь у вирішенні питання з ландшафтним парком Ялівщина?


Народному депутату України Атрошенку Владиславу Анатолійовичу

Багато з тих, хто цікавиться політикою пам’ятають, що на початку 2006 року Олег Обушний Вас зрадив. Чому Ви знову включили його до своєї команди?

Як складаються Ваші стосунки з обласним та районним керівництвом? Адже Ви практично не берете участь у офіційних заходах за участі представників обласної адміністрації та обласної ради.


Народному депутату України Рибакову Ігорю Олександровичу

Навколо Вас, коли Ви приїжджаєте в округ, дуже багато охоронців. Чого і кого Ви боїтесь?

Цього року Україна приймає Міжнародний фестиваль Дружба в Сеньківці, що на території Вашого округу. Чи будете Ви особисто брати участь у цьому заході і як будете сприяти належному його проведенню?


Народному депутату України Ляшку Олегу Валерійовичу

Наші читачі досі так і не розібралися, Ви із своєю дружиною у громадянському шлюбі чи вже оформили стосунки. Якщо можливо, то поясніть цю ситуацію. Тим більш, що ЗМІ писали, що Ви не згадували своїх родичів у декларації про доходи.

Які запитання Ви ніколи не будете висміювати чи зневажати? До яких запитань Ви ставитеся як до “святих”?


Народному депутату України Куровському Івану Івановичу

Чи правда, що Ви залишилися у політиці тільки для того аби захистити свій бізнес?

Багато хто вважає Вас політично безпринципним: то Ви з БЮТом, то з Партією регіонів. Ви увійшли до провладної більшості, а Ваші помічники активно допомагають опозиції. Як Ви прокоментуєте цю ситуацію?


Народному депутату України Рудьковському Миколі Миколайовичу

Коли Ви вже стали народним депутатом, ЗМІ повідомляли про скандал, пов’язаний з Вашою участю у розробці та добуванні корисних копалин на Чернігівщині. В чому його суть і де правда?

Декілька років тому Ви активно пропагували латиноамериканські танці, навіть залучали до цього журналістів. Чи будуть створюватися подібні програми та заходи для жителів Вашого округу або Чернігівщини?


Народному депутату України Губарю Віктору Івановичу

Як Вам вдається жити на зарплату народного депутата?

Ви зараз депутат Верховної ради України, який представляє Чернігівщину. Керівник обласної організації Комуністичної партії Володимир Лещенко не переміг у мажоритарному округу. Як складаються зараз ваші стосунки? Хто з вас “старший”?


Народному депутату України Чечетову Михайлу Васильовичу

Ви зараз говорите, що наступні парламентські вибори можуть бути повністю мажоритарними. Скажіть, будь ласка, які райони Чернігівської області Вас будуть цікавити як потенційного кандидата-мажоритарника?

Прокоментуйте, будь ласка, ситуацію, яка склалася в Чернігівській обласній організації Партії регіонів. Публічно вона перестала працювати одразу після виборів, інформувати про свою діяльність також. Хто керує обласною організацією не відомо. Ці люди не з’являються на офіційні заходи, партійне видання не виходить, сайт обласної організації пише про що завгодно тільки не про діяльність партії в області.


Народному депутату України Марцінківу Руслану Романовичу

Що Ви знаєте про історію партизанського руху на Чернігівщині?

Організацію “Свобода” деякі жителі Чернігівщини вважають українською фашистською організацію, чи є у Вас аргументи, які можуть переконати їх, що це не так?


Народному депутату України Аверченку Сергію Миколайовичу

На Вашу думку, “історія з фартухом” сприяла підвищенню Вашого іміджу чи навпаки розбила його?

На сесії Чернігівської міської ради 5 березня один з депутатів УДАРу пішов проти волі партії та проголосував за призначення регіонала Сергія Андроса на посаду першого заступника. Як Ви плануєте діяти в цій ситуації? Яка Ваша позиція в цьому питанні?


Проект “Гола правда” від чернігівських депутатів: незручні запитання читачів – відверті відповіді обранців” є власною ініціативою інформ-агенції “Чернігівський монітор”, який не фінансується жодним грантом, політичною силою чи народним обранцем.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини