Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:13:04

Розширена оперативна нарада УМВС в області підбила підсумки роботи за перший місяць 2013 року

04.02.2013   10:49

Аналізові підсумків роботи органів та підрозділів внутрішніх справ Чернігівщини за перший місяць нинішнього року була присвячена розширена оперативна нарада Управління МВС в області, яка відбулася в конференц-залі адмінбудівлі УМВС.

У нараді, поряд із членами колегії, взяли участь начальники галузевих служб, керівники міськрайлінорганів внутрішніх справ області разом із своїми першими заступниками - начальниками слідчих відділень. Відкрив та вів засідання начальник УМВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик.

Передусім, учасники засідання розглянули результати роботи слідчих підрозділів ОВС області у звітному періоді, визначили недоліки та проблемні питання в організації службової діяльності, обговорили заходи, які слід запровадити для вдосконалення оперативно-службової діяльності міліції в подальшому.

В цьому контексті розглядався стан організації розкриття та розслідування злочинів, насамперед тяжких та особливо тяжких. Тут також не обійшлося без пошуку шляхів боротьби з недоліками.

Оперативна нарада заслухала доповіді заступника начальника слідчого управління УМВС Ігоря Антоненка, начальника управління карного розшуку УМВС Максима Гончара, виконуючого обов'язки начальника державної служби боротьби з економічною злочинністю Дмитра Ценова, а також начальників та заступників низки міськрайлінорганів внутрішніх справ області.    

Начальник УМВС Олександр Михайлик поставив задачу суттєво активізувати роботу оперативних підрозділів, насамперед - карного розшуку. Досвідчені фахівці з обласного апарату повинні набагато більше уваги приділяти наданню практичної допомоги колегам на місцях, не уникати особистої участі в розкритті найбільш тяжких та резонансних злочинів.

Посилена увага оперативної наради була приділена проведенню на території області профілактичних заходів під умовною назвою «Візит». Основним завданням операції є активізація роботи дільничних інспекторів міліції, налагодження взаємодії з населенням, досягнення максимальної їх обізнаності щодо стану оперативної обстановки на території, яку вони обслуговують. За місцем проживання дільничні інспектори відвідують осіб похилого віку з метою попередження вчинення правопорушень відносно них, проводяться із зазначеною категорією громадян бесіди профілактичного характеру з врученням візитних карток та інформаційних листівок з рекомендаціями щодо власної безпеки та запобігання скоєнню стосовно пенсіонерів навмисних майнових кримінальних правопорушень. Вивчається питання насильства в сім'ях осіб похилого віку. Про хід операції доповідав начальник управління громадської безпеки УМВС Олександр Малиш.

Учасники розширеної оперативної наради УМВС не обійшли увагою і проблеми комплектування та організації роботи органів та підрозділів міліції новими кадрами, відбору кандидатів на службу в органах внутрішніх справ. З доповіддю на цю тему виступив начальник управління кадрового забезпечення УМВС області  Юрій Лихошерст.

Підбиваючи підсумки наради, начальник УМВС в області Олександр Михайлик довів до відома підлеглих вимоги, які висуває перед правоохоронцями Міністр внутрішніх справ України, та з урахуванням місцевої специфіки поставив керівникам конкретні завдання за кожним з напрямків діяльності, визначивши терміни їх виконання.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини