Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:31:16

Загальні збори Чернігівського земляцтва. ФОТОрепортаж

02.02.2013   11:55

1 лютого у Міжнародному виставковому центрі на лівому березі Дніпра відбулись річні збори Товариства "Чернігівське земляцтво".

  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва

Голова ради Товариства "Чернігівське земляцтво" у м. Києві Віктор Ткаченко зі сцени представив знаних не лише чернігівській родині, а й усьому Українству земляків: Леоніда Кучму - Президента України у 1994-2005 роках; Івана Плюща - голову Верховної Ради України І та ІІІ скликання.

Дружня чернігівська родина оплесками зустріла присутніх у залі Володимира Хоменка - голову Чернігівської обласної державної адміністрації, Валентина Мельничука - заступника голови Чернігівської обласної ради, а також керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування всіх районів області і голів міст.

На зборах були присутні високоповажні владики та всечесні отці, народні депутати України нинішнього та минулих скликань, керівники обласних земляцьких об'єднань у м. Києві, голова Правління Ради земляцтв України у місті Москва Микола Ляхй, інші поважні гості.

Віктор Ткаченко озвучує прозвітував про роботу земляцтва протягом 2012 року (див. додаток) та оголосив про рішення Ради щодо нагородження найдостойніших вищою земляцькою нагородою "Почесний знак Товариства "Чернігівське земляцтво"" у м. Києві.

За активну громадську діяльність, вагомий внесок у зміцнення ділових контактів і розбудову Чернігівщини та з нагоди 17-ї річниці заснування Товариства "Чернігівське земляцтво" в м. Києві Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено: Анатолія Коваля - директора товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-торгівельне підприємство СМІТ", Станіслава Шевченка - ведучого програм Національної радіокомпанії України "Європа-центр", м. Київ. Заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук вручив грамоти обласної ради Олексію Калинському - генерал-майору міліції та Петру Васюку - полковнику міліції, профспілковому діячу.

З вітальним словом до учасників зборів звернулись Володимир Федорченко - ректор Київського університету туризму, економіки і права, доктор педагогічних наук, професор, президент Міжнародної громадської організації "Земляцтво Запоріжжя", Микола Лях - дійсний державний радник Російської Федерації першого класу, доктор політичних наук, відомий громадський і політичний діяч, Голова Правління Ради земляцтв України у місті Москва, наш земляк з Меншини, Сергій Ковтун - заступник голови Коропського відділення, член спілки художників України, керівник багатьох міжнародних арт-проектів, академік.

У рамках урочистої частини зборів відбулась офіційна церемонія підписання Угоди про співробітництво між Чернігівською обласною державною адміністрацією, Чернігівською обласною радою та Радою товариства "Чернігівське земляцтво" у м. Києві. Проект цієї Угоди раніше було обговорено та узгоджено Сторонами. Володимир Хоменко, Валентин Мельничук і Віктор Ткаченко скріпили її своїми підписами.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини