Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:39:51

У центрі уваги влади – вирішення актуальних питань життєдіяльності територій

24.01.2013   17:17

24 січня виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації, заступник голови–керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець провів нараду з головами районних державних адміністрацій.

У нараді взяли участь головний консультант-інспектор Головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України Олег Шепетін, заступники голови облдержадміністрації Віктор Геращенко, Олександр Шанойло, в.о. заступників голови облдержадміністрації Леонід Подоляк, Юрій Музика.

У руслі професійного діалогу були обговорені актуальні питання життєдіяльності територій та шляхи їх вирішення.

Підводячи підсумки наради Микола Стрілець наголосив на важливості та необхідності виконання озвучених сьогодні завдань, забезпеченні безперебійної роботи життєво важливих галузей області, особливо у період різкого зниження температури, яке очікується найближчим часом. Він акцентував увагу присутніх на недопущенні заборгованості із виплат заробітної плати працівникам бюджетної сфери, наданні допомоги у забезпеченні приміщеннями державних реєстраторів, проведенні підсумкових розширених засідань колегій райдержадміністрацій.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини