Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:25:03

Голова облдержадміністрації взяв участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів

11.01.2013   11:12

10 січня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко взяв участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів, яка пройшла під головуванням прокурора області Сергія Мірошниченка.

Участь у нараді також взяв перший заступник голови обласної ради Іван Коробка.

У своєму виступі керівник області акцентував увагу присутніх на ключових моментах реалізації на теренах області завдань, поставлених Президентом України Віктором Януковичем у сфері боротьби зі злочинністю, запобігання і протидії корупції.

У листопаді минулого року вступив у дію новий Кримінально-процесуальний кодекс України. Як зазначив Глава держави, новий Кримінально-процесуальний кодекс України надає у розпорядження правоохоронних органів сучасні та дієві механізми боротьби зі злочинністю, підвищує їх значущість, відповідальність в питаннях забезпечення законності та протидії злочинності.

Тому, наголосив Володимир Хоменко, необхідно відпрацювати механізм роз’яснення положень нового Кримінально-процесуального кодексу в усіх районах області.

Також голова облдержадміністрації зупинився на ситуації у сфері земельних відносин та випадках, які потребують невідкладного реагування з боку міліції та прокуратури.

Очільник області підкреслив, що правоохоронні, та владні структури несуть спільну відповідальність за стан законності і правопорядку на території області. Тож спільна злагоджена та скоординована робота між ними є запорукою успішного розв’язання проблем, що постають у процесі правоохоронної діяльності в регіоні.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини