Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:02:41

Рейтинг губернаторів. Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко теж заробив позитивну суму балів

16.06.2020   19:34Агенцiя

Підсумки за перший квартал 2020 року. Інформує видання "Ділова столиця".

11. Прокопенко піднявся на будівництві

Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко теж заробив позитивну суму балів (13). Його область стала лідером за динамікою будівництва, показавши в першому кварталі зростання на 22,9% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а за підсумками чотирьох місяців - зростання на 38,3% (тоді як в середньому по Україні зафіксовано, навпаки, спад на 5,5% і 8,7% відповідно). Це було забезпечено зростанням робіт на будівництві інженерних споруд в 2,7 рази, нежитлових будівель - на 24%, житла - на 3,3%. Понад дві третини (66,8%) усієї будівельної продукції вироблено в процесі реконструкції та технічного переоснащення об'єктів, більше п'ятої частини (20,5%) - в ході капітальних і поточних ремонтів, решту (12,7%) - в ході поточного будівництва .

Також в першому кварталі Чернігівщина увійшла в число двох регіонів з найбільшим скороченням смертності населення і в четвірку лідерів за динамікою експорту товарів і послуг.

Однак в той же час область опинилася в четвірці аутсайдерів по динаміці нефінансових послуг (падіння на 10,1% в ринкових цінах) і по середньомісячній зарплаті, в п'ятірці найгірших по динаміці роздрібної торгівлі та по загальній площі нового житла на тисячу жителів, в шістці гірших по динаміці штатних працівників (скорочення на 2,2%).

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини