Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 19 травня, 17:23:33

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів

07.05.2024   15:17Агенцiя

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

    «Медична професія важлива у всі часи, тим паче під час війни. Я дуже рада передати ці підручники. Сподіваюсь, що вони будуть корисні та полегшать навчальний процес як викладачам, так і студентам», – зауважила Юліана Китаєва.

    «Дякуємо за таку неоціненну підтримку. Ми звернулись до консульства Латвії з проханням придбати нам необхідну для навчання медичну літературу, якої не вистачає. І буквально за два тижні ми вже її отримали», – каже директор медичного коледжу Микола Конопацький.

Це підручники з таких актуальних дисциплін як медсестринство у внутрішній медицині, медсестринство у педіатрії, медична і соціальна реабілітація, фізіологія людини, інфекційні хвороби.

    «Для якісного навчання необхідні відповідні інформаційні матеріали. Ми довгий час працювали над тим, де знайти можливості для поповнення їх запасу. Сьогодні ми бачимо, які чудові сучасні підручники були придбані. Я впевнений, що ви завдяки цій літературі ви будете здобувати не тільки теоретичні знання, але й практичні навички, черпаючи звідти корисну інформацію», – звернувся до студентів начальник Управління охорони здоров'я ОДА Андрій Лінник.

    «Для нас це можливість отримувати якісні знання не тільки на лекціях, а й самостійно», – зазначила студентка медичного коледжу Марія Семко.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

Підтримка міжнародних партнерів України суттєва і лише набирає масштабу, – Володимир Кучма 11:26

Наразі Підтримка міжнародних партнерів України є дуже суттєвою. І вона набирає лише більшого масштабу. Такої думки голова Всеукраїнської асоціації громад Володимир Кучма.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:22

Протягом минулої доби зареєстровано 7 пожеж.

Компенсація від «єВідновлення» на самостійну відбудову: на що необхідно звернути увагу 10:07

Оскільки цей механізм програми запрацював тільки цього року, деякі громадяни ще мають труднощі із оформленням такого виду виплат. Тим часом, на Чернігівщині вже задоволено 39 заяв за цим видом компенсації майже на 80 млн гривень.

Олександр Ломако виступив перед депутатами Київради з проханням фінансово підтримати роботи з розбудови фортифікаційних споруд довкола Чернігова 08:32

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако сьогодні, 16 травня, взяв участь у ІII сесії Київської міської ради ІХ скликання, під час якої звернувся до депутатського корпусу стосовно підтримки нашого міста у частині зміцнення довкола нього існуючих фортифікаційних споруд та будівництва нових.

Сесія Чернігівської обласної ради – понад 50 важливих рішень для життєдіяльності області 08:30

Вчора, 16 травня, відбулося пленарне засідання вісімнадцятої сесії обласної ради. До роботи долучився начальник обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус, його заступники, керівники профільних структурних підрозділів.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини