Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 04:57:59

Ніжинська молодь "приміряла" ролі політичних діячів

10.04.2023   11:26Агенцiя

8-9 квітня ніжинська молодь спробувала себе в ролі політичних діячів в рамках програми Міжнародного Республіканського Інституту (IRI) – «Школа молодого політика», про це повідомляє Ніжинська міська рада.

За словами самої молоді, що приймала участь у заході, це були насичені дні сповнені цікавим досвідом.

8-9 квітня ніжинська молодь спробувала себе в ролі політичних діячів в рамках програми Міжнародного Республіканського Інституту (IRI) – «Школа молодого політика».
За словами самої молоді, що приймала участь у заході, це були насичені дні сповнені цікавим досвідом.
На початку роботи школи молодого політика з вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Ніжина Олександр Кодола. Він висловив своє захоплення активною молоддю Ніжина та запевнив, що Ніжинська міська рада в особі міського голови завжди буде сприяти талановитій та цілеспрямованій молоді та підтримувати у всіх починаннях!
Варто наголосити, що у ході заходу з-поміж ґрунтовних знань про політичне життя, особливості роботи органів місцевого самоврядування, формування іміджу політика тощо ніжинській молоді запропонували безліч цікавих активностей.
Зокрема підліткам пропонувалося спробувати себе у ролі головуючого, зайнявши його місце на трибуні великої зали Виконавчого комітету, опанувати мистецтво публічного виступу, поспілкуватися та поставити цікаві питання секретарю Ніжинської міської ради Юрію Хоменку та депутату Валерію Гавриленку.
Юні ніжинці виявили неабияку зацікавленість у питанні пізнання суті та азів політичного буття України. З цього можна зробити висновки, що за майбутнє України і Ніжина не варто перейматися, воно буде успішним!

 

Ніжинська міська рада

 

 

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини