Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:04:53

На Чернігівщині відкрився ще один "Клас безпеки"

24.03.2023   10:45Агенцiя

Сьогодні в рамках Всеукраїнського проєкту в Прилуцькому ліцеї №3 Прилуцької міської ради відкрився "Клас безпеки" і це стало справжнім святом для здобувачів освіти.

На перший урок до ліцеїстів завітали рятувальники ДСНС, представники Національної поліції та Товариства Червоного Хреста України. Під час заходу учні дізнались від фахівців екстрених служб основні правила мінної, пожежної безпеки, інші аспекти цивільного захисту, правила дорожнього руху, а також основні методи надання домедичної допомоги постраждалим у різних життєвих ситуаціях.
Діти проявили не аби яку зацікавленість, задавали безліч запитань, на які отримали вичерпні відповіді від фахівців, а всі бажаючі мали можливість приміряти бойовий одяг та спорядження рятувальників.
Наостанок учні отримали тематичну сувенірну продукцію від Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine та зробили спільне фото на добру згадку.
Сподіваємось, що такі безпекові освітні простори, які створюються на базі навчальних закладів, дозволяють підростаючому поколінню більш відповідально ставитись до питань власної безпеки, а також надати допомогу тим, хто потрапив у скрутну ситуацію.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області  

 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини