Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:24:12

Відкрито “Клас безпеки” у Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою

15.02.2023   10:14Агенцiя

14 лютого 2023 року у Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою, в межах реалізації Всеукраїнського проєкту, відбулось урочисте відкриття «Класу безпеки».

Проєкт спрямовано на посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, формування в учнів здоров’язбережувальних компетентностей, отримання знань щодо правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги.⠀

У відкритті класу взяли участь начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Юрій Музика, заступник начальника ГУ із запобігання надзвичайним ситуаціям Олександр Бобро, начальник Чернігівського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області, полковник служби цивільного захисту Ігор Довгопол, фахівці ДСНС та патрульної поліції.

Перший урок безпеки провели працівники навчально-методичного центру ДСНС Чернігівської  області. Урок був цікавий та змістовний, ліцеїсти отримали багато корисної інформації з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

Цікавинкою заходу став візит восьмирічної бельгійської вівчарки Лапи. Фахівці ДСНС зі своїм напарником показали вишкіл «Виконання команд» та розповіли про роботу кінологічної служби МНС.

 

Управління освіти і науки Чернігівської ОВА

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини