Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:35:47

Онлайн засідання Чернігівської обласної Ради старшокласників

31.10.2022   14:23Агенцiя

«Все буде Україна!» - під таким гаслом у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва у форматі ZOOM-конференції відбулося засідання XXVIII сесії Чернігівської обласної Ради старшокласників.

Незважаючи на повітряні тривоги, відсутність світла та інші труднощі майже 70 лідерів-старшокласників, координаторів учнівського самоврядування закладів загальної середньої та позашкільної освіти Чернігівської області взяли участь у роботі сесії.

Привітала лідерів Чернігівської обласної Ради старшокласників Наталія Дягло, начальник відділу дошкільної, позашкільної освіти, оздоровлення та виховної роботи Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, яка наголосила на важливості учнівського лідерського руху на Чернігівщині, підтримці його на державному та місцевому рівнях в складних умовах воєнного стану.

До діалогу з лідерами-старшокласниками долучилась Оксана Огненко, начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, підполковник поліції, з дуже актуальною проблематикою: «Безпека дітей та молоді під час воєнного стану: безпечне спілкування в інтернет-просторі, «тривожні валізки», поведінка під час повітряної тривоги, мінна безпека».

Ірина Лісовецька, методист навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області, розкрила питання стабілізації психо-емоційного стану та відновлення власних ресурсів у дітей та молоді в умовах воєнного стану.

У роботі сесії взяв участь Михайло Брижко, голова Чернігівської молодіжної міської ради, який презентував роботу Чернігівської молодіжної міської ради в умовах воєнного стану та відповів на питання старшокласників.

Ярослава Мишакова, методист Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, координатор Чернігівської обласної Ради старшокласників, проаналізувала результати обласного конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року»-2022 та привітала переможців.

Діана Прикота, голова Чернігівської обласної Ради старшокласників, ознайомила учасників сесії з Положенням конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року 2023» та оголосила старт І етапу конкурсу.

«Все буде Україна!» Цей меседж зараз у всіх на вустах. Ми підписуємо ним світлини, завершуємо розповіді про побачене й очікуване. Ми кажемо ці слова, впевнені у стійкості наших українців, у тому, що переможемо, що розквітне наша прекрасна рідна земля й житиме у віках наш народ.

Наша молодь вірить у Перемогу! Кожен на своєму місці навчається, працює, волонтерить, відбудовує та вселяє у наші серця і душі впевненість, що «Все буде Україна!».

 

Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини