Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:26:48

НУ «Чернігівська політехініка» долучилась до відзначення Міжнародного дня молоді

15.08.2022   09:33Агенцiя

12 серпня 2022 року студентська рада НУ «Чернігівська політехніка» підтримала ініціативу Молодіжної ради при Чернігівській ОДА щодо відзначення Міжнародного дня молоді спільно з європейською спільнотою.

Захід відбувся на площі м. Чернігова поруч з дерев’яною сценою, де молодь активно залучала мешканців взяти участь у написанні на прапорах щирих звернень і побажань захисникам і захисницям, також роздавали сувенірну продукцію з українською символікою та проводили збір донатів для ЗСУ.

До заходу долучилася й ГО «Центр гендерної освіти» в рамках Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у Цифровий Час» і провели блог-кафе «Молодь – за мир!», модератором якого була Олена Герасименко. Учасники блог-кафе читали вірші, писали побажання нашим захисникам, ділились своїми  власними переживаннями та історіями війни.

 

Захід організовано в рамках проєкту Мир у Цифровий Час, який виконується у співпраці з ГО Фундація прав людини/Human Rights Foundation Ukraine www.uhrf.org за підтримки Інституту зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

Повномасштабне вторгнення армії РФ на територію України спричинило неймовірні страждання, руйнування та переселення мільйонів українців. Але українці, як нескорена і непереможна нація, з перших годин вторгнення доводять і демонструють усьому світові, що добро обов’язково переможе зло! Слава Україні! Героям Слава!

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини