Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:15:02

Фахівчині ДСНС продовжують навчати дітей правилам безпеки життєдіяльності

14.06.2022   17:16Агенцiя

Офіцерки ДСНС продовжують і надалі проводити з дітьми інформаційно-роз’яснювальну роботу, аби убезпечити хлопчиків та дівчаток від різного роду надзвичайних подій та ситуацій.

 

Сьогодні до вихованців одного з дитячих закладів обласного центру завітали прес-офіцерки Головного управління ДСНС України у Чернігівській області для ознайомлення дітей з правилами безпеки життєдіяльності.

На початку заходу фахівчині нагадали дітям правила безпечної поведінки під час відпочинку та перебування біля водойм, пожежної безпеки в побуті й природних екосистемах та в разі виявлення підозрілих або вибухонебезпечних предметів. Дітлахам нагадали номер телефону, за яким необхідно телефонувати у разі виникнення надзвичайної ситуації, в тому числі, пожежі. Також діти в ігровій формі спробували покинути імітоване задимлене приміщення, захищаючи при цьому органи дихання. Окрему увагу рятувальники розповіли про небезпеку вибухонебезпечних предметів, про порядок дій в разі їх виявлення, наголосили на тому, що правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Офіцерки показали хлопчикам та дівчаткам повчальні мультфільми та відеоролик, в якому талісман чернігівських саперів Патрон допомагає їм розміновувати звільнені від російських військ території Чернігівщини. Всі присутні отримали пам`ятки із заходами мінної безпеки та розмальовки.

Рятувальники впевнені, що дані заходи позитивно впливають на дітлахів та приносять їм користь.

 

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.