Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:11:58

Волонтери дарують шанс на повноцінне життя для вихованців ніжинського дитячого будинку-інтернату

01.06.2022   20:36Агенцiя

Завдяки синергії зусиль Чернігівської обласної військової адміністрації та Ніжинської міської ради Ніжинський дитячий будинок-інтернат отримав від громадської організації «Help Chernihiv» спеціалізований автобус Volkswagen з гідравлічним підйомником для дітей на візочках.

Це авто було придбано у Швейцарії за донейти небайдужих людей, які роблять посильний внесок у спільну корисну справу.

Від імені міського голови Олександра Кодоли до усіх присутніх звернулась його заступниця Ірина Грозенко. Вона щиро подякувала одному із засновників громадської організації «Help Chernihiv» Віталію Хроленку та його команді за допомогу та увагу до ніжинського інтернату. Адже у ці складні часи вихованці цього закладу потребують ще більшої уваги та турботи. І дуже приємно, що є небайдужі люди, які роблять такі добрі справи для цих діток задля їх усмішок. У свою чергу Дмитро Іванов, заступник голови Чернігівської обласної військової адміністрації відзначив, що у співпраці з організацією «Help Chernihiv» планують забезпечити спеціальними авто всі дитячі будинки області.

 

Як зауважила директорка будинку-інтернату Гармаш Олена, такого спеціалізованого автомобіля в будинку-інтернаті до цього не було. І цей подарунок від волонтерів значно спрощує транспортування діток на візочках, які після перемоги зможуть подорожувати вільною Україною.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини