Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 08:04:18

За святковим настроєм приходьте на новорічно-різдвяну виставку «Новорічна композиція»

28.12.2021   08:50Агенцiя

Обласну новорічно-різдвяну виставку «Новорічна композиція» організував і проводить КЗ «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» упродовж грудня 2021 року – січня 2022 року.

Цьогоріч експозицію виставки склали 273 творчі роботи здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Борзнянської, Бахмацької, Варвинської, Вертіївської, Гончарівської, Городнянської, Деснянської, Іванівської, Ічнянської, Комарівської, Куликівської, Козелецької, Корюківської, Коропської, Лосинівської, Любецької, Менської, Михайло-Коцюбинської, Мринської, Макіївської, Новгород-Сіверської, Новобілоуської, Ніжинської, Носівської, Остерської, Прилуцької, Парафіївської, Сновської, Сосницької, Срібнянської, Семенівської, Тупичівської, Талалаївської, Холминської територіальних громад, комунального закладу «Городнянський ліцей» Чернігівської обласної ради, комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів».

Роботи школярі та вихованці закладів виконували у таких номінаціях: стилізована ялинка, новорічний букет, новорічна композиція, новорічний вінок, сюжетна композиція, флористична новорічна картина чи колаж, новорічний подарунок.

У конкурсі взяли участь як індивідувальні роботи, так і колективні. Найменшому учаснику конкурсу 6 років, найстаршому - 17.

За словами організаторів, отримані роботи вирізняються творчим підходом, оригінальністю, актуальністю порушеної проблеми, якістю оформлення, цікавим викладенням власних поглядів, свідомим підходом до проблеми збереження лісових насаджень, вивченням та відродженням різдвяних обрядів та народних традицій. Найбільшу кількість робіт представлено в номінаціях «Стилізована ялинка», «Новорічний вінок», «Новорічний подарунок», «Новорічна композиція», «Сюжетна композиція».

Виставка охоплює майже всі напрямки декоративно-ужиткового мистецтва: художню вишивку, м'яку іграшку, бісероплетіння, вироби з природніх матеріалів, фітодизайн.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати її.

Кращі роботи візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі «Новорічна композиція» у м. Київ у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді.

Віктор Кошмал

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.