Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:28:05

м. Чернігів: рятувальники завітали до вихованців дитячого садочка

08.10.2021   12:21Агенцiя

З метою навчання підростаючого покоління правильно поводитись у тій чи іншій небезпечній ситуації, 07 жовтня фахівці Чернігівського районного управлінняГУ ДСНС України у Чернігівській області завітали до вихованців дитячого садочку № 17, що в обласному центрі та провели профілактичну бесіду на тему: "Основні правила безпечної поведінки".

 

Під час заходу малеча дізналась про основні правила безпечної поведінки у побуті та під час відпочинку, зокрема яку небезпеку несе гра з сірниками. Крім того, співробітники ДСНС нагадали номер Служби порятунку "101" до якої слід телефонувати у разі пожежі, надзвичайних подій, а також розповіли вихованцям дитячого садочка до яких наслідків призводить хибний виклик пожежно-рятувального підрозділу. Особливу увагу надзвичайники звернули на правила безпеки під час виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.
Насамкінець діти ознайомились із пожежно-рятувальною технікою, спорядженням, а всі охочі мали змогу посидіти в пожежному автомобілі та ліквідувати умовну пожежу.
Захід виявився цікавим і пізнавальним. Діти отримали від фахівців ДСНС вичерпні відповіді на поставлені запитання та запевнили, що завжди будуть дотримуватися правил безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.

24 квітня: цей день в Україні і світі

24 квітня: цей день в Україні і світі 11:21

ДЕНЬ 791 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 791 RUSSIAN AGRESSION

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.