Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:14:15

Керівник Чернігівської обласної прокуратури Сергій Василина зустрівся із студентами та викладачами Національного університету «Чернігівська політехніка»

15.09.2021   16:25Агенцiя

Керівник Чернігівської обласної прокуратури Сергій Василина 15 вересня зустрівся зі студентами освітньої програми «Кримінальна юстиція (суд, адвокатура, прокуратура)» та «Правоохоронна діяльність»   Національного університету «Чернігівська політехніка».

Під час зустрічі він  поспілкувався зі студентами та викладачами, розповів про сучасну реформовану прокуратуру, діяльність обласної та окружних прокуратур на Чернігівщині. Запросив студентів після закінчення вишу  ставати прокурорами.

«Я щиро сподіваюсь на розвиток тісних взаємовідносин із юридичними вишами та створення спільних проєктів із навчальними закладами та студентською молоддю. Сучасний розвиток прокуратури,  і в цілому вітчизняної системи правосуддя,  неможливий без поповнення молодими, амбітними, активними, цілеспрямованими випускниками правничих вишів», - наголосив керівник обласної прокуратури, коментуючи результати зустрічі.

Під час зустрічі в університеті також було обговорено можливі форми співпраці викладачів, студентів і прокурорів у різних форматах: практика, стажування, тренінги тощо. «Тепер у нас попереду багато спільної та цікавої роботи», - підкреслив Сергій Василина.

Нагадаємо, що 9 вересня Чернігівська обласна прокуратура та Національний університет "Чернігівська політехніка" підписали Договір про співпрацю, яким закріплено відносини партнерства між двома установами.
 

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.