Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:02:35

Навчання для секретарів рад територіальних громад

30.01.2021   12:35Агенцiя

Протягом 28–29 січня пройшли перші два дні дистанційного навчання «Організація роботи ради територіальної громади» для секретарів рад територіальних громад Чернігівської області. Навчання організоване Чернігівським центром підвищення кваліфікації.

За підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» для представників територіальних громад області у форматі тренінгу висвітлені кадрові питання проходження служби в органах місцевого самоврядування.

Експерт Програми Наталія Гнидюк окреслила основні моменти щодо прийняття кадрових рішень в органах місцевого самоврядування, зокрема щодо переведення державних службовців на посади в органи місцевого самоврядування, присвоєння рангів та категорій працівникам ОМС та відповіла на актуальні запитання учасників навчання.

Особливості законодавства про службу в органах місцевого самоврядування висвітлила Ірина Галайко, заступник начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях. Головні моменти організації діяльності ради та виконавчого комітету територіальної громади, питання регламенту та планування роботи розкрила Олександра Негода, заступник начальника організаційного відділу обласної ради.

Окремим питанням семінару стала проблематика взаємодії секретарів ради зі старостами, місце та роль старост в системі місцевого самоврядування, яке висвітлив Олександр Врублевський, експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад.
Головні аспекти приватизації об’єктів державної та комунальної власності стали предметом виступу Валерія Йовенка, заступника начальника Регіонального відділення – начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернігівській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях.

Чернігівський центр підвищення кваліфікації

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини