Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 17:43:42

Окремі питання регулювання публічної служби

09.09.2020   12:51Агенцiя

Обговорюватимуть під час навчання з 09 по 15 вересня за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Правові та практичні аспекти діяльності державного службовця Регіонального сервісного центру Головного сервісного центру МВС в Чернігівській області».

Цільова аудиторія: державні службовці категорій “Б” та “В” Регіонального сервісного центру Головного сервісного центру МВС в Чернігівській області (філія ГЦС МВС). Навчання проводить Чернігівський регіональний центр підвищення кваліфікації в режимі реального часу за допомогою комунікаційної системи 3СХ.

У перший день навчання Ірина Галайко – заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаський областях ознайомила посадовців з практичними аспектами Закону України «Про державну службу» та методикою оцінювання службової діяльності державних службовців. Крім цього Ірина Анатоліївна здійснила аналіз практичного застосування принципу професіо¬на¬лізму на державній службі в Україні, висвітлила зв’язок професіоналізму з професійно-посадовим розвитком службовця, його посадовим зростанням, службовою кар’єрою як проявами складових державної кадрової політики. Також було обґрунтовано необхідність розроблен¬ня механізму затребуваності професіоналізму в державному управлінні, планування кар’єри та модернізації кадрових служб у сфері державного управління.

У ході вебінару Петро Підгайний – заступник директора центру роз’яснив учасникам навчання основні зміни у новій редакції українського правопису, яка набрала чинності з 3 червня 2019 року. Саме з цього моменту рекомендовано застосовувати норми та правила нової редакції правопису в усіх сферах суспільного життя, зокрема, в офіційно-діловому стилі мовлення. Особливу увагу було звернуто на нові правила писемного та усного мовлення тощо.

 Під час навчання також передбачається розгляд питань, що стосуються:
 - сучасного антикорупційного законодавства України;
 - електронного урядування в інформаційному суспільстві та нормативно-правовового забезпечення впровадження електронного урядування;
 - планування роботи та робочого часу посадовця;
 - факторів та профілактики професійного вигоряння працівника публічної служби;
 - етичних вимог до діяльності посадовця;
 - невербальної комунікації в діловому спілкуванні;
 - управління особистою ефективністю;
 - культури усного та писемного ділового мовлення.
 
Після проходження підсумкового комп'ютерного тестування усі учасники навчання отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Чернігівський центр підвищення кваліфікації

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.