Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:16:23

У службі зайнятості удосконалюють свої навики адміністратори залу

24.01.2020   11:04Агенцiя

Не секрет, що якість обслуговування в будь-якій сфері залежить від фахового рівня працівника, який надає послуги, наявності у нього відповідних знань і практичних навичок. Тому Чернігівський обласний центр зайнятості постійно проводить навчання своїх фахівців.

Так, 21-23 січня в Чернігівському міському центрі зайнятості відбулися навчально-методичні семінари для фахівців міського центру зайнятості та філій обласного центру зайнятості, які виконують функції адміністратора залу.

За словами начальника відділу організації сприяння працевлаштуванню Чернігівського обласного центру зайнятості Олени Кульгейко, найголовнішим завданням цих фахівців є пошук роботи людині «вже і відразу». «Саме від адміністраторів залу залежить, як швидко й якісно буде працевлаштований шукач роботи та, відповідно, укомплектована вакансія», – зазначила вона.

Адміністратор залу першим зустрічає людину, щойно та переступила поріг. Його завдання - з’ясувати мету звернення до служби зайнятості, ознайомити з послугами, які можна отримати, актуальними вакансіями, допомогти швидко зорієнтуватися, щоб людина в повній мірі скористалася сервісами служби, зокрема розповісти про ті, які можна отримати онлайн. Йдеться, насамперед, про «Електронну чергу», «Освітній портал державної служби зайнятості», власний вебсайт служби зайнятості.

Спочатку теоретично, а потім на практиці учасники удосконалювали свої знання обов’язків адміністратора. Начальник відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості Марина Кривопала під час навчання зазначила, що кожен фахівець, який виконує ці функції, повинен досконало володіти законодавчою базою та ситуацією на ринку праці, щоб кваліфіковано надавати інформаційні послуги про вакансії, роботодавців, методи пошуку роботи, послуги служби зайнятості.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини