Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:00:50

Педагогічні читання

09.01.2020   12:46Агенцiя

Новаторство та традиції - це сьогодні дві сторони розвитку освіти та всього суспільства в цілому. Різні співвідношення традицій та новацій дають можливість педагогам проводити свої уроки, використовуючи традиційні та сучасні форми і методи навчання.

9 січня в Дігтярівському професійному аграрному ліцеї пройшли педагогічні читання на тему: « Педагогічне новаторство : ретроспектива і сучасність».

Метою заходу було узагальнення ідей педагогічного новаторства в теорії і практиці інженерно-педагогічних працівників ліцею та виявлення продуктивних ідей, що можуть бути адаптовані в нашому навчальному закладі.

Із вступним словом виступила методист ліцею Мажуга С.П., яка зазначила, що сьогодні система освіти, а, особливо система професійної освіти, потребує нових підходів до змісту і організації навчання.

У рамках педагогічних читань були створені оптимальні умови для неформального активного професійного спілкування, що дало можливість інженерно-педагогічним працівникам розширити свою педагогічну свідомість, знайти собі однодумців та обмінятися досвідом.

Завершилися педагогічні читання складанням узагальненого портрету сучасного викладача ЗПО та узагальненого портрету здобувачів освіти школи цінностей та компетентностей ХХІ століття.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини