Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:46:58

У Сновську запрацював Регіональний навчально-практичний центр деревообробних технологій

07.12.2019   11:44Агенцiя

На базі Сновського вищого професійного училища лісового господарства створено Регіональний навчально-практичний центр деревообробних технологій.

В урочистому відкритті навчального центру взяли участь заступник міністра освіти і науки України Петро Коржевський, голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко, начальник управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Микола Конопацький, представники місцевого самоврядування, керівники підприємств, роботодавці області, для яких і буде здійснюватися підготовка кваліфікованих робітників.

Високоповажні гості традиційно перерізали символічну стрічку та із задоволенням оглянули виробничі приміщення центру.

Голова обласної ради Ігор Вдовенко висловив вдячність всім, хто доклав зусилля, щоб на теренах нашої області запрацював подібний освітній центр, де зможуть отримати підготовку як учнівська молодь, так і підвищити кваліфікацію доросле населення нашого Сіверського краю. За його словами, саме це дасть можливість здобувачам професійної освіти бути конкурентоспроможними на вітчизняному ринку праці та підвищити престижність професії.
Промовець також адресував слова вдячності профільному міністерству за підтримку ініціативи створення центру і сприяння виділенню необхідного фінансування.

За значні досягнення і здобутки Ігор Вдовенко вручив колективу низку відзнак та нагород.

З нагоди відкриття Регіонального навчально-практичного центру деревообробних технологій за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток Чернігівщини, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм почесною грамотою Верховної Ради України та подякою Міністерства освіти і науки України відзначено директора Державного професійно-технічного навчального закладу «Сновське вище професійне училище лісового господарства» Ларису Дубіну.

Спільним розпорядженням обласної ради та обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток професійної освіти Чернігівщини почесною грамотою нагороджено старшого майстра Державного професійно-технічного навчального закладу «Сновське вище професійне училище лісового господарства» Сергія Мойсіяша.

Крім того за бездоганну сумлінну працю і професійні якості, вагомий особистий внесок у розвиток професійно-технічної освіти Чернігівщини Ігор Вдовенко вручив почесні грамоти обласної ради головному бухгалтеру Державного професійно-технічного навчального закладу «Сновське вище професійне училище лісового господарства» Наталії Корчаці, майстрам виробничого навчання Державного професійно-технічного навчального закладу «Сновське вище професійне училище лісового господарства» Аллі Руднік та Сергію Черниху.

Низку працівників училища відзначено також подяками ОДА.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини