Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:30:53

Служба зайнятості навчає консультантів роботодавця

19.11.2019   10:10Агенцiя

Влітку в державній службі зайнятості стартував новий проект – інститут консультанта роботодавця. Щоб опанувати нові методи надання послуг роботодавцям, 18 листопада в Чернігівському обласному центрі зайнятості розпочато дводенний тренінг для фахівців служби зайнятості, які працюватимуть консультантами роботодавців. Навчання проводить доцент кафедри психології та соціальної роботи Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості Людмила Бегеза.

За словами заступника директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергія Роговця, мета навчання полягає в напрацюванні нових підходів до обслуговування роботодавців, переорієнтації роботи служби зайнятості з формальної реалізації визначених законом функцій на задоволення індивідуальних, специфічних потреб кожного клієнта з урахуванням новітніх тенденцій розвитку економіки, ринку праці та соціальної сфери.

За допомогою вправ та мозкового штурму присутні проаналізували очікування від співпраці, потреби і побоювання роботодавців і консультантів роботодавців, в чому єдність і протиріччя їх прагнень, визначали особливості надання послуг роботодавцям залежно від їх типу, бар’єри ефективної взаємодії.

Також учасники тренінгу вчилися мистецтву самопрезентації та ведення ділових переговорів, а саме, як правильно просувати послуги роботодавцям, оперативно реагувати на їх потреби, переконувати їх та мотивувати, долати суперечки, реагувати на критичні зауваження, ставити питання і відповідати на них, уникати мовних штампів у розмові тощо. Всі комунікативні навички були відпрацьовані під час рольових ігор та практичних вправ.

За словами Людмили Бегези, за результатами тренінгу його учасники повинні оволодіти навичками налагодження контактів з роботодавцями, навіть тими, котрі не є клієнтами служби зайнятості, та якісно й ефективно надавати їм послуги.
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини