Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:18:32

Обрано переможців Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв

30.09.2019   11:28Агенцiя

Днями відбулося урочисте закриття ІІ (фінального) етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти, який проходив у Чернігові.

Упродовж трьох днів 24 команди учнівських лісництв – переможці І (обласного) етапу з усіх регіонів України – презентували свої досягнення та обмінювалися досвідом у галузі лісорозведення, лісовідновлення та організації практичної й науково-дослідницької роботи. Також вони ознайомилися з діяльністю лісових господарств області та взяли участь у пізнавально-розважальному квесті «Екологічний ерудиціон».

Крім того, учасники форуму заклали Алею єдності і миру на території Агробіостанції Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді.

Завершився захід урочистим нагородженням переможців. Сертифікатом про надання права проведення Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв закладів загальної середньої і позашкільної освіти у 2020 році, кубком Гран-прі нагороджено команду Червоно-Нерубаївського учнівського лісництва при Підлісненській філії Олександрівського навчально-виховного об’єднання № 2 з Кіровоградської області.

Перше місце
посіла команда Холминської загальноосвітньої школи з Чернігівщини області.
Друге місце між собою розділили команди Кам'яницької ЗОШ Ужгородської районної ради Закарпатської області та Вовковиївської ЗОШ Демидівської районної ради Рівненської області.
На третьому місці – команди НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад села Городок» з Волині та Балаклійського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Балаклійської районної ради Харківської області.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини