Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:03:36

"Ремонти в школах виконуються не тільки для естетики, а й для якості освіти", - Владислав Атрошенко

22.08.2019   10:49Агенцiя

З 1 серпня в чернігівському колегіумі № 11 тривають ремонтні роботи. Ними передбачено ремонт їдальні, спортивної зали та коридорів старого корпусу на 1-2 поверхах.

На 1-му бетонну підлогу замінюють на полімерну, а на 2-му настилають новий паркет. Наступник крок - обшиття стін гіпсокартоном, монтаж підвісної стелі та заміна залізної системи опалення на пластикову. Будівельники активно працюють, аби приготувати школу до нового навчального року.

21 серпня об'єкт перевірив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Зауважень по виконаних роботах у нього не виникло. Проте, невелике застереження, чи встигне підрядник до 1 вересня завершити весь обсяг робіт - є. Але вцілому, враховуючи існуючі процедури, терміни, обсяги, вимоги до якості й усі інші можливі фактори, ситуація прийнятна.

Цьогорічною новинкою ремонтів у чернігівських школах стала заміна старих дерев’яних міжкімнатних дверей на металопластикові з спеціальним прозорим склом. Найбільше їх встановлюють в 11 колегіумі. На думку міського голови, такий крок дасть змогу, в тому числі, привчати дітей зі школи до загальноприйнятого середовища на їх майбутніх робочих місцях. Адже зараз, наприклад, усі офіси працюють у форматі «open space». 

- Ремонти виконуються не тільки для естетики, а й для якості освіти. Ми створюємо нормальні, сучасні умови, де б дитина сприймала школу позитивно, - узагальнив міський голова.

Нагадаємо, що перед цим в 11 колегіумі кілька років поспіль робилася повна термомодернізація приміщення. Усі зовнішні роботи вже завершені: замінено та утеплено дах, утеплено й пофарбовано стіни. Тому, наступним логічним кроком був перехід до осучаснення внутрішнього простору.

Серед усіх чернігівських шкіл у колегіумі № 11 навчається найбільше дітей, понад 1500, інформує пресслужба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини