Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:23:22

"Юність науки-2019: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства"

18.04.2019   08:02Агенцiя

17 квітня відбулося засідання підсекції маркетингу, PR-технологій та логістики Міжнародної студентської науково-практичної конференції «Юність науки-2019: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства».

Відкриття засідання конференції розпочалося з вступного слова завідувачки кафедри маркетингу, PR-технологій та логістики Жидок В.В.

Також перед учасниками конференції виступили запрошені спікери на актуальні теми маркетингу:
- Петро Стариков, депутат Новозаводської районної у м.Чернігові ради, власник ТОВ «Неман», член правління Спілки виробників меблів, дверей та вікон;
- Олена Смущенко, директор з персоналу ТОВ «Віват Трейдінг», м.Чернігів;
- Юліана Шалетіна, журналіст, головний редактор журналів «BOOM» і «Смачне життя», член Національної спілки журналістів України, консультант з маркетингу, м.Чернігів;
- Ірина Ковбаса, директор в компанії Oriflame, співзасновник Інтернет проекту «Енергія росту», м. Чернігів;
- Дмитро Селех, студент гр.МР-151, Чернігівський національний технологічний університет, Email-маркетолог компанії SendPulse.

Роботу конференції продовжили молоді науковці. Загалом у конференції взяли участь 30 учасників, із них було заслухано доповіді студентів: Гурський Володимир, Мурай Альона, Горбачова Єлизавета, Школаберда Алла, Косолап Максим, Рябченко Ігор, Шкулепіна Анастасія.

На конференції обговорювались питання, які стосувались різноманітних аспектів теорії та практики маркетингу. Грамоти за активну участь отримали всі молоді науковці, які презентували свої доповіді.

Додатково було відзначено подяками:
- Шкулепіну Анастасію за успіхи у навчанні, активну участь у науковій роботі та гідне представлення ЧНТУ у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з спеціальності «Маркетинг» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти;
- Мурай Альоні за успіхи у навчанні та високі спортивні досягнення у відкритому чемпіонаті міста Чернігова з настільного тенісу сезону 2018-2019 рр. серед команд дівчат закладів вищої освіти;
- Рябченку Ігорю за успіхи у навчанні і активну участь у міжнародному проекті «Наше середовище – це наше спільне багатство» в рамках програми Erasmus + Youth Exchange!


Кафедра маркетингу, РR-технологій та логістики ЧНТУ

Останні новини Чернігівщини

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини